"Sunt puțin supărat pe faza aia, clară, simplă, arbitrul nu trebuia să se sucească. Am avut un penalty ca lumina zilei, ar fi schimbat soarta meciului. Gaz Metan are 10 (n.red. - penalty-uri) primite, noi n-am mai primit, cred că nu o să mai primim. E păcat că un meci ca ăsta greu, cred că se putea câștiga cu o fază fixă sau un penalty. Nici terenul nu ne-a ajutat, cred că era înghețat, sărea mingea, băieții și-au dorit, nu am ce să le reproșez. E posibil să ajungem pe doi, pe trei la final, noi avem program infernal. În schimb FCSB are program foare ușor, cred că în afara de meciul cu Dinamo nu are cum să se încurce. Va fi greu pentru noi, vom încerca, vom da totul, jucătorii au dat tot ce au putut", a spus Dan Petrescu, la Digi Sport, la finalul partidei cu Gaz Metan, 0-0.
Acest rezultat nu ajută pe niciuna dintre echipe. În cazul ardelenilor, care ocupă scaunul de lider în Liga 1, principala urmăritoare, FCSB, s-ar putea apropia la două puncte de ei, dacă va câștiga în această rundă confruntarea de acasă cu Academica Clinceni.
De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaș, care a urcat momentan pe locul șase, cu 37 de puncte, poate fi devansată de FC Botoșani, în cazul unui egal sau victorii în fața celor de la Hermannstadt.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM UN MINUT
În etapa a 25-a, CFR Cluj o va aștepta acasă pe Viitorul (14 februarie, de la ora 20:00), în timp ce Gaz Metan Mediaș merge la Academica Clinceni (15 februarie, de la ora 14:30).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
ACUM O ORĂ
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 2 ORE