CFR a fost eliminată din UEFA Champions League de Dinamo Zagreb la penalty-uri. Meciul s-a încheiat 2-2 iar scorul a rămas la fel și după cele 30 de minute de prelungiri. Astfel, totul s-a decis la penatly-uri acolo unde Boli a ratat lovitura decisivă. Antrenorul Dan Petrescu consideră că echipa sa a jucat bine, însă s-a săturat să fie eliminat mereu la penalty-uri.

Dan Petrescu: Anul 2020 este împotriva CFR-ului!

”Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună și per total nu ne-am făcut de râs având în vedere că am avut jucători nepregătiți fizic, unii abia au venit, Chipciu s-a rupt. Am avut soluții foarte puține pe bancă, aveam nevoie de un jucător de atac care să schimbe meciul, ei s-au apărat cu toată echipa la 2-2 iar în prelungiri noi nu am creat prea mult”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
”Am făcut un meci foarte bune, dar anul 2020 este împotriva CFR-ului, am fost eliminați de Sevilla fără să pierdem, practic nici astăzi nu am pierdut, dezamăgirea este și mai mare. Dacă pierdeam și ei erau mai buni, asta e, dar așa la penalty-uri.. nu am câștigat niciun meci ca antrenor. Când o să mai ajung la penalty-uri de acum încolo o să plec, oriunde aș antrena, pentru că n-are rost”, a completat el.

Dan Petrescu a explicat cum a ales jucătorii care au executat loviturile de pedeapsă

”Alegerile la penalty-uri au fost simple pentru că ceilalți nu au vrut să bată. Cirpian Deac a bătut apoi pentru că era obligat, n-avea de ales. Trebuia să avem numai 10 jucători în total și unul trebuia pus pe bancă. Toți cei care au bătut azi sunt cei care au vrut, asta este simplu”, a explicat Petrescu.
”Ne-au surprins acele faze, pe contraatac, cu toate că am studiat adversarul, atacanții lor erau foarte rapizi. Cred că e egalul a fost un scor corect. Acum avem meci peste două zile, nu știu cum o să fac, nu văd cum vom putea face o echipă competitivă ca să câștigăm meciul”, a afirmat el.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE