Naționala de fotbal a României nu a impresionat cu Mirel Rădoi la cârma echipei, iar Dan Petrescu refuză să accepte situația în care se regăsește acum România. Antrenorul campioanei României a avut un discurs critic la adresa selecționerului Mirel Rădoi și cere rezultate la prima reprezentativă. "Bursucul" este de părere că Rădoi nu are scuze dacă ratează calificarea.
"La echipa națională nu poți să faci prea multe experimente. Nu există ca peste doi ani să ai rezultate, trebuie să ai acum rezultate. Dacă nu ai acum rezultate, e prea târziu după, dacă nu ne calificăm nici la mondiale. Ce o să mai zicem iar? Ce am pregatit? Nu mai avem scuze, trebuie să ne calificăm, la mondiale. Au trecut prea mulți ani și ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm", a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Mirel Rădoi, pus la zid de Dan Petrescu, după evoluțiile șterse ale naționalei României

Romanian Liga I
Dan Petrescu face praf arbitrajul, după 0-1 cu FCSB: "Foarte supărați, ce fault de roșu e ăla?!"
17/04/2022 LA 20:18
Dan Petrescu consideră că echipa națională nu arată nimic și este dezamăgit de jocurile pe care le-au făcut tricolorii în Liga Națiunilor: "Rezultatele nu sunt bune. Eu zic că dacă joci în Irlanda trebuie să câștigi. Din păcate, la echipa națională nu văd nimic posibil. Nu știu ce se întâmplă, dar rezultatele vorbesc împotriva noastră.
Singurul lucuru pozitiv e că am ajuns în urna a doua, dar nu înseamnă nimic dacă termini pe 3-4. La cum arată lucrurile acum, noi nu arătăm nimic. Dacă nu era meciul cu Norvegia la masa verde, noi nu băteam pe nimeni, într-o grupă accesibilă. Rezultatele au fost foarte slabe. Eșecul cu Islanda a fost, la fel, un rezultat foarte rău", a mai spus Dan Petrescu.
România a disputat cu Mirel Rădoi pe banca tehnică 8 partide, dintre care 3 victorii (1 la masa verde, cu Norvegia), 3 înfrângeri și 2 rezultate de egalitate.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Petrescu privind problemele celor de la Chelsea: "Ce vină au jucătorii sau fanii?"
11/03/2022 LA 17:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-1: "Dezastru, au fost penibili, sunt șocat!"
20/02/2022 LA 20:42