În contextul în care Alibec va lipsi tot sezonul, "Super Dan" a stăruit pe lângă conducere pentru aducerea unui alt vârf de atac. Tot el a venit cu soluția, recomandându-l pe vârful lui Gică Hagi. FC Viitorul Constanța a anunțat luni transferul jucătorului Kevin Luckassen la echipa turcă Kayserispor.
"FC Viitorul Constanța și Kayserispor au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Kevin Luckassen la formația turcă", au anunțat luni reprezentanții clubului din Constanța.
Jucătorul, în vârstă de 27 de ani, a jucat la FC Viitorul din august 2020.
Romanian Liga I
Un club din Liga 1 are pretenții europene și l-a ofertat pe Dan Petrescu! Ce salariu cere "SuperDan"
05/03/2021 LA 20:13
Kevin Luckassen a jucat în 19 partide, 18 din Liga 1 și una din Cupa României, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 1 pasă decisivă.
Nu este singurul transfer reușit de Dan Petrescu pe final de perioadă de mercato. Nehuen Paz va merge și el la Kayesrispor. Fundaşul de 27 de ani a fost împrumutat de Bologna sezonul trecut la Lecce, iar acum merge să îl salveze pe "Super Dan" de la retrogradare.
După 21 de etape scurse din prima ligă turcă, Kayserispor a ieșit din zona retrogradării, având în prezent două puncte avans față de prima echipă care va merge în liga secundă.
Fotbal
Dan Petrescu, taxat dur după ce a fost demis de la Kayserispor: "A găsit ceea ce și-a căutat"
24/02/2021 LA 15:18
Turkish Süper Lig
Reacția lui Șumudică după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri: "În Turcia e greu să antrenezi"
24/02/2021 LA 10:27