Kayserispor, formația pregătită de Dan Petrescu, a fost egalată pe final în partida cu Alanyaspor, în etapa a 23-a din prima ligă turcă. Golul oaspeților, aflați pe locul 4 în campionat, a venit după o deviere norocoasă, la numai 3 minute după ce trupa tehnicianului român a rămas în inferioritate numerică.
După o primă repriză echilibrată, în care a cedat posesia încercând să puncteze pe contraatac, Kayserispor a deschis scorul prin Maglica.
În ciuda faptului că adversara a fost mai prezentă în joc, ocaziile mari la poarta lui Alemdar au întârziat să apară, iar "Super Dan" se gândea cu siguranţă că poate obţine o victorie mare.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 13 MINUTE

Kayserispor, formația lui Dan Petrescu, a fost egalată de Alanyaspor printr-un gol norocos

Din păcate pentru Kayserispor, Cristi Săpunaru a fost extrem de neinspirat în intrările sale. După ce a primit un galben în minutul 70, internaţionalul român a avut o nouă intervenţie dură după 7 minute, iar arbitrul s-a văzut nevoit să îi acorde cartonaşul roşu.
Imediat după eliminarea lui Săpunaru, defensiva lui Kayserispor a cedat, iar oaspeţii au egalat prin Tzavellas. Pe final, Alanyaspor a forţat golul victoriei, dar defensiva antrenorului român a rezistat, chiar dacă echipa evolua în "10".
Kayserispor a fost urmărită de ghinion, golul primit venind după o deviere norocoasă, care l-a derutat pe goalkeeper.

Dan Petrescu, dezamăgit după ce Cristi Săpunaru a fost eliminat pe finalul meciului Kayserispor - Alanyaspor

La final, Dan Petrescu s-a arătat extrem de nemulțumit față de deciziile arbitrului, care au influențat deznodământul partidei:
"Alanyaspor este o echipă bună, aflată pe locul 4 în campionat, căreia îi place să aibă posesia mingii în mod constant. Noi știam cum să luptăm în fața unei astfel de echipe bune. De fapt, chiar am luptat foarte bine și am reușit să înscriem.
În minutul 75, lucrurile s-au schimbat puțin. Consider că arbitrul s-a grăbit să acorde acel cartonaș roșu (n.r. - pentru Cristi Săpunaru). Nu cred că merita să primească galben la niciuna dintre cele două faze", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului, citat de site-ul kayseriilkhaber.com
În urma rezultatului din meciul cu Alanyaspor, Kayserispor a ajuns la 23 de puncte și se află la numai 2 lungimi deasupra zonei retrogradării.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 7 ORE
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 8 ORE