Fiind liber de contract, Dan Pestrescu a fost curtat intens de mai multe formații din țară și din străinătate, dar în cele din urmă a ales să dea curs unei oferte din partea unei echipe din Arabia Saudită.
Conform digisport.ro, este vorba despre Al Failsaly, formație care a terminat sezonul recent încheiat pe locul 9 (din 16 echipe). "Bursucul" îi va lua locul brazilianului Pericles Chamusca, care a stat 3 sezoane pe banca celor de la Al Faisaly și care o va prelua pe Al Shabab, vicecampioana din Arabia Saudită.

Dan Petrescu, salariu de 1,5 milioane de $ la Al Faisaly

Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 3 ORE
Evident, principalul motiv pentru care antrenorul de 53 de ani a acceptat oferta saudiților a fost salariul foarte atractiv. Românul va câștiga 1, 5 milioane de $ pe an.
Al Faisaly este al 3-lea club din zona la care Dan Petrescu ajunge să antreneze. Primul a fost Al Arabi (Qatar), în 2014, iar al doilea Al Nasr (Emiratele Arabe Unite), între 2016 și 2017.
Potrivit presei din Golf, "SuperDan" a fost și pe lista lui Al Nasr (Arabia Saudită), dar oficialii acelei grupări nu l-au putut da afară pe Rui Vitoria, din cauza unei clauze uriașe de reziliere: 6 milioane de $.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51