Antrenorul CFR-ului a spus la conferința de presă că romanii sunt favoriți clari în partida de mâine seară și s-a plâns de problemele mari de lot de la CFR, menționând că în aceste condiții o victorie a ardelenilor pe Olimpico ar fi cel mai mare miracol din cariera sa.
"E clar că Roma e favorită, nu am zis-o eu, o zic faptele. Va fi până la final favorită. Cum să pregătim meciul, dacă nu am avut timp să ne antrenăm? Doar s-a terminat un meci, avem 7 jucători absenți. Spuneți-mi și mie cum să îl pregătesc? N-avem nici lot, nici jucătorii care trebuie la dispoziție. E o perioadă foarte grea pentru mine, pentru club. Greu găsesc soluții pentru a face vreo echipă. Ar fi miracolul carierei dacă vom câștiga mâine!", a spus Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu a glumit, cerând 2 fundași de la Roma

Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Principalele probleme de lot pentru clujeni sunt la nivelul fundașilor centrali, acolo unde doar Ciubotariu este apt de joc. Paulo Vinicius și Mike Cestor sunt accidentați, iar Burcă a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. În aceste condiții, tehnicianul campioanei va fi nevoit să improvizeze în zona centrală a defensivei.
"Dacă n-am pe nimeni, ce soluții să am? Dacă nu avem fundași, toți sunt accidentați, ce vreți să fac? Să intru eu să joc? O să inventăm cu jucători care nu joacă pe postul lor. Cred că doar CFR are ghinionul ăsta în Europa, să aibă 3 fundași centrali din 4 accidentați. Clar, va fi o echipă improvizată. De obicei n-ai succes când faci asta.", a completat Dan Petrescu.
În final, tehnicianul ardelenilor a avut totuși puterea să glumească și a întrebat dacă nu cumva adversarul este dispus să-i ofere 2 fundași centrali, specificând și că jucătorii care vor marca mâine pentru CFR vor fi recompensați cu o pizza: "Jucătorii trebuie să dea tot ce au mai bun și să înțeleagă că dacă ai pierdut la Roma nu are de ce să îți fie rușine. Ținând cont că Roma are 6 fundași centrali în lot, nu ne dă și nouă doi? Iar cine dă mâine gol primește o pizza de la mine".
CFR și Roma au fiecare câte 4 puncte după primele 2 jocuri din Europa Legue. Young Boys Berna și CSKA Sofia este celălalt meci al grupei, iar un rezultat de egaliatate ar fi cel mai potrivit pentru CFR în vederea luptei pentru calificarea în primăvara europeană.
AS Roma-CFR CLuj va începe mâine la ora 19:55 și va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu emoții la Mioveni! Campioana României, ținută în șah de ultima clasată
13/11/2022 LA 17:58