"Super Dan" a reușit imposibilul la CFR. După al doilea titlu, tehnicianul o conduce pe formația clujeană spre primăvara europeană, joi seară având loc întâlnirile decisive, care pot stabili o bornă importantă în istoria grupării.
Evident, fostul mare internațional a devenit extrem de curtat, ultima formație intrată în cursa pentru semnătura sa fiind Astana. Petrescu e conștient că nu poate obține mai mult decât până acum la cârma CFR-ului și e tentat să plece.
Totuși, antrenorul campioanei nu pare dornic să accepte să meargă în Kazakhstan, existând varianta să se despartă de ardeleni doar în cazul unei propuneri din Vest sau din Rusia.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 14 ORE
"Noi credem că rămâne. N-a fost vorba în niciun moment ca el să plece. Noi suntem foarte multumiți, atmosfera e foarte bună în sânul echipei. Suntem convinși că va rămâne în continuare cu noi. E un antrenor cu performanțe, oferte pe adresa lui vor apărea, dar noi sperăm să-l păstrăm" , a spus oficialul echipei Bogdan Mara, la Pro X.

CFR poate scrie istorie pentru România

Acesta a vorbit și despre meciul CFR- Celtic: "Ne dorim din suflet să reușim această performanță, să ne calificăm, ar fi bună pentru tot fotbalul românesc. Sperăm să adunăm puncte în continuare pentru fotbalul din România. N-a fost ușor să jucăm atâtea meciuri, aveam 37 de meciuri jucate din iunie până acum, e mai mult decât dublu față de orice altă echipa din România.
Suntem nevoiți să jucăm pe două fronturi. Poate pentru Celtic meciul nu are o miza așa mare. Antrenorul lor va menaja o parte dintre jucători. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Celtic are un lot numeros, valoros. Cei care vor intră, vor dori să arate că merită să joace. Un mic avantaj vom avea!".
Romanian Liga I
Care va fi primul meci din România care va beneficia de arbitraj video! Anunțul lui Răzvan Burleanu
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58