Antrenorul clujenilor a intrat după meci în direct la Digisport, unde a făcut câteva declarații cu privire la meciul din această seară, dar și despre ceea ce urmează pentru CFR.
"A fost un meci exact așa cum mă așteptam, foarte greu. O echipă agresivă, cu mulți sud-americani și un antrenor italian, care îi organizează foarte bine. Terenul sintetic, greu, cam ca și la Chiajna, cam așa au fost condițiile. Au jucat ofensiv, cu 2 atacanți foarte puternici și un decar bun în spatele lor. Ne-a fost foarte greu.", a spus Dan Petrescu despre partida din Malta.
Mai apoi, "SuperDan" a vorbit și depsre ceea ce urmează în Europa, adică de meciul cu Dinamo Zagreb: "Dacă spun eu că sunt o echipă foarte bună, o să îmi spuneți că exagerez, așa că vă las pe voi să o spuneți. Au jucători foarte valoroși și un buget foarte mare, dar presiunea e la ei. Așa cum pentru noi o înfrângere în această seară era un rezultat catastrofal, așa va fi și pentru ei dacă vor pierde cu noi."
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50
https://i.eurosport.com/2020/08/19/2867002.jpg

Dan Petrescu: "Avem nevoie de jucători noi"

Antrenorul CFR-ului s-a plâns de subțirimea lotului și a declarat că are nevoie urgentă de întăriri: "Avem nevoie de jucători noi. Am fost la limită astăzi, cu 4 jucători U21. Cu Dinamo Zagreb, Omrani nu are nici o șansă să fie pe teren. Păun are și el șanse mici să fie recuperat. Djokovic a avut 2 teste negative și probabil va juca la Clinceni, deci va fi apt pentru meciul cu croații."
Întrebat despre evoluția lui Bălgrădean, Dan Petrescu a menționat că i-a fost teamă de felul în care va apăra acesta: "De ce să nu recunosc că mi-a fost frică cu Bălgrădean. Nu mai apărase de mult și mi-a fost frică. Dar a arătat că are valoare. Nu a avut cine știe ce de apărat, dar a ieșit bine pe centrări, a vorbit, a dat siguranță."
În final, Dan Petrescu și-a arătat nemulțumirea față de unele reguli impuse de UEFA: "Faptul că se joacă un singur tur e normal, pentru că nu ar fi fost timp să se joace tur-retur. Dar alte lucruri nu le înțeleg: de ce nu mai avem voie să facem 5 schimbări așa cum se procedează în Champions League? Sau de ce nu avem voie să avem 10 oameni pe bancă în loc de 6? Pandemia nu a trecut. Și iarăși nu înțeleg pe ce considerent meciul de azi s-a jucat pe un teren sintetic fără tribune, când în imendiata apropiere era un teren cu iarbă și cu tribune."
Întrebat în final despre echipa pe care o consideră favorită în finala Champions League, Dan Petrescu a răspuns: "Favorita mea e favorita tuturor, adică Bayern. Dar mulți îmi spuneau că Leipzig o să câștige cu PSG. Să nu uităm că PSG îi are în echipă pe Neymar, Mbappe și Di Maria."
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03