După despărţirea de CFR, "Super Dan" şi-a luat o vacanţă pentru a cântări ofertele primite. S-a vorbit încă de la începutul lui noiembrie că românul ar fi ajuns la un numitor comun cu şeicii de la Al-Nassr, dar situaţia de la club a făcut imposibilă numirea lui, portughezul Rui Vitoria având clauze solide prin care nu putea fi demis. Între timp, s-a speculat că tehnicianul ar putea ajunge la Craiova, dar şi la Sheffield Wednesday, formaţie din Championship.
Totuși, prima variantă a devenit Al-Nassr, asta pentru că arabii din conducerea clubului din Ryadh au reușit să ajungă la un acord privind rezilierea contractului cu Rui Vitoria, astfel că în acest moment postul de tehnician este vacant. Marele favorit pentru preluarea acestui post este Dan Petrescu, iar șeicii știu că trebuie să se grăbească în privința ajungerii la un acord cu fostul antrenor al CFR-ului.
Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45
Ieri, președintele Consiliului de administrație al echipei Al Nassr a transmis oficial despărțirea de antrenorul lusitan:
"1- Am reziliat contractul personalului tehnic condus de domnul Vitoria de comun acord.
2- Antrenorul echipei de juniori, Aline Horvat, a fost numit temporar, manager la prima echipă.
3- Crearea unui departament de măsurare a performanței tehnice, care include în componența sa un consilier tehnic saudit, un consilier tehnic străin, plus includerea lor în personalul tehnic. Îi cerem lui Allah să ne ajute și să ne îndrume", a fost anunțul postat pe Twitter de președintele Consiliului de adminisțrație al echipei Al Nassr.

Dan Petrescu, undă verde spre Al-Nassr

Jurnaliștii arabi au transmis încă de acum o săptămână că numirea lui Dan Petrescu pare o chestiune de timp, dar oficialii lui Al-Nassr au şi o variantă de rezervă, în cazul în care negocierile cu românul nu urmează cursul firesc şi se împotmolesc: argentinianul Marcelo Gallardo.
Din informațiile jurnaliștilor arabi, oferta pregătită de șeicii pentru Dan Petrescu ar fi extrem de generoasă, Safwan Al-Suwaiket implicându-se direct în negocierile cu românul. Astfel, potrivit almowaten.net, Al Nasr Riad i-a pregătit 3 milioane de euro/an lui Dan Petrescu și staffului său. Dan Petrescu nu ar fi la prima aventură în zona Golfului. El a antrenat în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 a fost la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01