Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a criticat dur atitudinea jucătorilor naţionalei României în meciul de baraj cu Islanda, pierdut cu 1-2, spunând că în aceste condiţii prima reprezentativă, actualmente pregătită de Mirel Rădoi, va ajunge din punct de vedere sportiv la nivelul naţionalelor din Luxemburg şi Liechtenstein.
"Au venit niște replici din partea celor de la echipa națională. Jucând 95 de meciuri la națională și 12 ani la rând, m-am gândit că dacă generația mea câștiga un meci amical, ne bucuram dar nu făceam o petrecere. Dacă noi pierdeam trei meciuri la rând...nu știu ce se întâmpla. Noi ne calificam la Campionatul Mondial de pe primul loc, la Campionatul European de pe primu loc și tot eram criticați. Acum am ajuns departe de adevăr. Cred că, în scurt timp, vom fi în urnă cu Liechtenstein și Luxemburg, dacă mergem pe această pantă. În loc să mergem în sus, noi mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne mințim!", a transmis Dan Petrescu.

Dan Petrescu, îngrijorat de forma naționalei României

Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
23/09/2021 LA 20:54
Fostul membru al Generației de Aur nu ia în calcul posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi. A ținut să precizeze clar și răspicat că nu își dorește postul de selecționer: "Mai am contract aici. Mie îmi e greu să lucrez la națională pentru că nu aș fi zi de zi la serviciu. Mie îmi place să fiu pe teren încă, să stau pe teren, să simt mirosul ierbii, iar dacă m-aș duce la națională vreodata cred că trebuie să stai mai mult în birou și pe drumuri. Eu sunt bine aici, acum sper să scot rezultate și să rămân cât mai mult la CFR Cluj", a declarat Dan Petrescu la o conferință de presă.
Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de Austria cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal. România a suferit a treia înfrângere consecutivă, după cea cu Islanda (scor 1-2) din 8 octombrie, în barajul de calificare la EURO 2020, şi cea cu Norvegia (scor 0-4) din 11 octombrie. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va juca ultimele meciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.
Fotbal
Cea mai proastă veste pentru Alibec! Dan Petrescu a făcut anunțul
31/01/2021 LA 05:48
Fotbal
Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor! "Bursucul" exclude retrogradarea: "Îmi place riscul"
11/01/2021 LA 16:24