De fiecare dată când echipa națională a rămas fără antrenor, numele lui Dan Petrescu a apărut pe lista potențialilor înlocuitori. Perfromanțele obținute la echipele de club, în special cele 4 titluri în Liga 1, îl recomandă pe "SuperDan" pentru postul de selecționer.
Plecarea lui Mirel Rădoi i-a lăsat din nou descoperiți pe șefii de la Casa Fotbalului, iar numele lui Dan Petrescu este din nou vehiculat în spațiul public. "Bursucul" este însă sub contract cu CFR Cluj, astfel că nu va fi deloc ușor să plece de la echipa de club, unde are perspective de a face performanță, cel puțin pe plan intern.
Citește și:
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
IERI LA 21:29

Cristi Balaj: "Să fie dorit Dan Petrescu mi se pare un lucru normal"

Vorbind deschis despre acest subiect, Cristian Balaj, cel care a devenit de curând președintele clubului din Gruia, a recunoscut că e normal ca Dan Petrescu să fie propus pe echipa națională și a lăsat să se înțeleagă că CFR nu se va opune vehement dacă tehnicianul va dori să preia prima reprezentativă.
"Am văzut doar discuții în spațiul media. Ce pot să spun e că ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Dan Petrescu la CFR înaintea celor de la Federație. Să fie dorit Dan Petrescu mi se pare un lucru normal. Dar dacă am ales să accept această poziție este și datorită lui Dan Petrescu, care mi-a promis că vom fi împreună timp de trei ani.
E greu să te opui în momentul în care cineva poate să reprezinte țara din care ești. Dar e un subiect delicat în acest moment. Ofertele trebuie să apară în mod oficial din partea Federației, dacă într-adevăr se dorește acest lucru. Un lucru este cert, Dan Petrescu este un antrenor care merită să fie la orice națională din fotbalul mondial", a spus Cristi Balaj, în cadrul unei conferințe de presă, citat de digisport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11