Dani Alves este jucătorul celor de la Sao Paulo din august 2019. Fotbalistul în vârstă de 38 de ani mai are contract cu brazilienii până la finalul anului 2022, însă nu-și mai dorește să continue la echipă.
Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, fundașul dreapta, reprofilat ca mijlocaș central la Sao Paulo, este nemulțumit de întârzierile salariale, având de primit 1,8 milioane de euro, și vrea să plece. Dani Alves nu are de gând, însă, să-și încheie cariera, dorindu-și o nouă provocare.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Conform sursei citate, brazilianul ar avea deja două oferte, una din Emiratele Arabe Unite, iar cealaltă din Arabia Saudită.
De-a lungul carierei, Dani Alves a evoluat pentru Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG. Fotbalistul este cotat de site-ul transfermarkt.com la două milioane de euro.

Performanță incredibilă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

În această vară, Dani Alves, ajuns la 38 de ani, a fost integralist pentru Brazilia la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După obținerea medaliei de aur, brazilianul a devenit cel mai titrat jucător din istoria fotbalului. Fostul fundaș are în total 43 de trofee obținute de-a lungul carierei sale impresionante.
"Este într-o formă fizică extraordinară. Maturitatea vorbește de la sine. Este foarte experimentat și este lucid în fiecare decizie pe care o ia. Este un exemplu pentru toți fotbaliștii brazilieni", a spus Andre Jardine, selecționerul care a condus Brazilia către titlul olimpic la Tokyo.
Singurul trofeu care îi lipsește din palmares lui Dani Alves este Cupa Mondială. Fotbalistul trage tare și speră să poată prinde naționala pentru Campionatul Mondial din Qatar, în ceea ce va fi ultima sa șansă pentru a cuceri titlul mondial.
Fotbal
Destinul tragic al lui Wilshere: "De ce nu joacă tatăl tău? Nu se pricepe la fotbal, nu?"
25/08/2021 LA 09:06
Ligue 1
Cel mai bun prim "11" din istoria lui PSG! Un singur jucător din era pre-qatareză ar prinde echipa
13/08/2021 LA 08:20