Dani Alves, cel mai titrat jucător din lume, își dorește să revină în Europa, după un singur sezon petrecut la Sao Paulo. Presa britanică anunță că fostul star al Barcelonei s-a săturat de problemele întâmpinate la clubul din campionatul Braziliei.
Goal.com susține că Dani Alves "este din ce în ce mai frustrat din cauza problemelor din afara terenului", motiv pentru care caută să se despartă de Sao Paulo. Fundașul de 37 de ani a fost criticat dur de fanii brazilieni după ce a mers la o petrecere în timpul pandemiei de coronavirus. Apoi, Dani Alves s-a filmat în timp ce cânta la un instrument, deși era accidentat la mână. Din nou, decizia fundașului a atras criticile suporterilor.
În ciuda tensiunilor din ultima perioadă, Dani Alves își dorește să plece de la clubul brazilian pe cale amiabilă.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 2 ORE

Dani Alves, cel mai titrat jucător din lume, revine în Europa

Contractul curent al lui Dani Alves la Sao Paulo expiră abia peste 2 ani, însă fundașul va încerca să-l întrerupă și să revină în Europa în actuala perioadă de mercato. Cel mai titrat fotbalist așteaptă acum oferte din partea cluburilor.
Dani Alves a evoluat ultima oară în Europa la PSG, în perioada 2017-2019. De-a lungul timpului, brazilianul a mai jucat la Bahia (Brazilia), Sevilla, Barcelona și Juventus. El a cunoscut cele mai înalte performanțe în tricoul formației catalane, alături de care a cucerit 23 de trofee, printre care se numără 3 Ligi ale Campionilor și 6 titluri în La Liga, obținute în perioada 2008-2016.
Per total, Dani Alves a cucerit 41 de trofee, fiind cel mai titrat jucător din istoria fotbalului. Ultimul trofeu cucerit a fost Copa America 2019, alături de naționala Braziliei.
În același timp, Dani Alves se poate lăuda cu recordul celor mai multe trofee europene (9) obținute de un fundaș, aflându-se la egalitate cu Paolo Maldini.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 3 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE