Dani Alves a plecat de la Barcelona, după doar o jumătate de sezon de la revenirea pe Camp Nou. Brazilianul în vârstă de 39 de ani nu are de gând să se retragă, intenționând să se mențină în formă pentru o posibilă convocare la națională pentru Cupa Mondială din Qatar.
În aceste condiții, fotbalistul a fost în căutarea unui nou angajament, fiind dorit în această vară, printre altele, la Mallorca. Potrivit jurnaliștilor publicației catalane Sport, Dani Alves nu va continua în La Liga, urmând a semna cu o echipă din Mexic.
Conform sursei citate, brazilianul ar fi ajuns la un acord cu cei de la Pumas, cu care ar urma să încheie un contract valabil un an, timp în care va câștiga 1 milion de euro.
Liga
Barcelona, pregătită pentru noul sezon! Anunțul lui Xavi înainte de meciul pentru Trofeul Gamper
IERI LA 15:21
Cu toate astea, deși s-ar fi înțeles cu mexicanii, Dani Alves nu va semna contractul până când selecționerul Braziliei nu-i va confirma că îl va păstra în atenția sa pentru turneul final din Qatar chiar dacă se transferă în Mexic.
Dacă va deveni jucătorul celor de la Pumas, Dani Alves se va întoarce pe Camp Nou la începutul lunii august, când echipa din Maxic va juca împotriva Barcelonei pentru trofeul Joan Gamper.
Citește și:

DANI ALVES REVENISE LA FINALUL LUI 2021 LA BARCELONA

Dani Alves a revenit la Barcelona la finalul anului trecut. Fundașul brazilian și-a dorit foarte mult să-i acorde o mână de ajutor clubului la care a scris istorie. În momentul în care Dani Alves s-a întors pe Camp Nou, Barcelona traversa o perioadă extrem de dificilă, cu rezultate mult sub așteptări, urmate de demiterea lui Ronald Koeman.
Pe lângă contribuțiile pe care și le-a adus pe teren, brazilianul a fost adus la Barcelona pentru a fi un model pentru tinerii clubului catalan, dar și pentru a ridica moralul vestiarului.
Chiar dacă Dani Alves a revenit în Spania în noiembrie 2021, el a putut evolua pentru catalani în La Liga abia de la începutul anului 2022.
Brazilianul și-ar fi dorit să continue la Barcelona pentru a păstra șanse de a prinde lotul naționalei sale pentru Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an. Însă, ajuns la 39 de ani, vârsta lui Dani Alves reprezenta deja un obstacol pentru catalani.
Fotbal
Dani Alves, discurs sincer despre despărțirea de Barcelona: "Atunci m-au dat afară pe ușa din spate"
24/07/2022 LA 09:28
Liga
Dani Alves atac dur la adresa Barcelonei: "Nu le pasă de oamenii care au făcut istorie pentru club"
12/07/2022 LA 05:25