Unul dintre cei mai iubiți jucători ai Stelei în primul deceniu al acestui mileniu, Tudor a fost un portar de excepție, cucerind două titluri cu roș-albaștrii (2001 și 2005) și având prestații constant bune. În 2010, a renunțat la cariera de fotbalist și a devenit antrenor cu portarii, îndrumându-i pe goalkeeperii celor de la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.
Astăzi, la doar 43 de ani, Tudor a încetat din viață, după un infarct. Informația a fost confirmată de bunul său prieten, Daniel Oprița. Dani Coman, fostul portar al rivalei Rapid, a fost șocat când a aflat de moartea lui Martin Tudor. În prezent președintele Astrei, Coman a mărturisit că nu-i vine să creadă.
Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 2 ORE
Martin Tudor a adunat 184 de apariții în Liga 1 și a cucerit de două ori titlul, de fiecare dată cu Steaua. După retragere, Martin Tudor s-a îndreptat spre o carieră în antrenorat. A fost mai întâi antrenor de portari la Steaua, după care a mers alături de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, la echipa națională și la Al-Ittihad.

Slideshow

Cele mai frumoase momente din cariera lui Martin Tudor

12 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE