Internaționalul spaniol va părăsi Dinamo Zagreb, club la care a ajuns la vârsta de 16 ani după ce a plecat de la Barcelona, pentru a ajunge a astfel la liderul din Bundesliga.
Conform AS, Suma pentru care va pleca Olmo va fi în jur de 30 de milioane de euro și include și bonusuri, ajungând în total la 45 de milioane de euro. Jucătorul va semna pentru restul sezonului și încă cinci ani.
https://i.eurosport.com/2019/08/02/2648944.jpg
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 2 MINUTE
Astfel, Leipzig a ajuns prima la Olmo în fața unor cluburi de elită din Europa, printre care și Atletico Madrid sau Barcelona. Atletico a fost foarte aproape să îl cumpere pe Olmo vara trecută și erau interesați din nou și în această lună, însă echipa lui Simeone nu a reușit să vândă jucătorii necesari pentru a avea fondurile. Barcelona nu a reușit nici ea să îl achiziționeze.
Olmo va face parte din lotul lui Leipzig pentru UEFA Champions League și va juca cu Tottenham în optimile de finală. Eliminarea lui Dinamo Zagreb din grupele competiției l-ar fi convins pe Olmo să facă pasul spre Leipzig. El își dorește, de asemenea, să facă parte din lotul lui Luis Enrique la Euro 2020.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ole Gunnar Solskjaer este pregătit să revină! Ce a făcut norvegianul în ultimele 12 luni
ACUM O ORĂ