Articol scris de Andrei Bobeică
Suporterii Rapidului au motive de bucurie. După calificarea în play-offul Ligii a doua, chiar în ultima etapă a sezonului regulat, giuleștenii au primit o veste bună. Fostul atacant al Rapidului, Daniel Niculae se întoarce în postura de președinte în Giulești, după cum anunță Prosport.

Daniel Niculae, înapoi la echipa de suflet, Rapid

UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 2 ORE
Daniel Niculae a plecat de la Rapid în 2018, chiar după promovarea în Liga a treia, atunci când a avut un conflict Daniel Pancu.
Cei doi au ajutat-o din teren pe Rapid să promoveze în acel an.

Venirea lui Niculae înseamnă plecarea lui Andrei Nicolescu?

În septembrie 2020, Daniel Niculae declara că se va întoarce în Giulești sub o altă conducere și potrivit sursei citate, Andrei Niculescu, actualul vicepreședinte, ar urma să plece de la Rapid.
„Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine.
O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 2 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 2 ORE