Articol scris de Andrei Bobeică
Suporterii Rapidului au motive de bucurie. După calificarea în play-offul Ligii a doua, chiar în ultima etapă a sezonului regulat, giuleștenii au primit o veste bună. Fostul atacant al Rapidului, Daniel Niculae se întoarce în postura de președinte în Giulești, după cum anunță Prosport.

Daniel Niculae, înapoi la echipa de suflet, Rapid

World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 2 ORE
Daniel Niculae a plecat de la Rapid în 2018, chiar după promovarea în Liga a treia, atunci când a avut un conflict Daniel Pancu.
Cei doi au ajutat-o din teren pe Rapid să promoveze în acel an.

Venirea lui Niculae înseamnă plecarea lui Andrei Nicolescu?

În septembrie 2020, Daniel Niculae declara că se va întoarce în Giulești sub o altă conducere și potrivit sursei citate, Andrei Niculescu, actualul vicepreședinte, ar urma să plece de la Rapid.
„Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine.
O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 5 ORE