Daniel Pancu a fost înlocuit ca antrenor al Rapidului la începutul lunii martie, în locul său fiind ales Dan Alexa. Rezultatele nu foarte bune au dus la această despărțire.
Iată însă că Pancu nu stă însă departe de clubul său de suflet. Digi Sport anunță că Pancu a ajuns la un acord cu Victor Angelescu, acționarul majoritar de la club, și va ocupa funcția de președinte al clubului.

Pancu revine

Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 28 MINUTE
Negocierile dintre Daniel Pancu și Victor Angelescu au durat mai bine de o săptămână, iar fostul antrenor al giuleștenilor și-a dat acordul duminică seară.
Fanii au fost cei care l-au convins pe Pancu să accepte, fostul jucător al Rapidului primind multe mesaje de susținere din partea lor.
Rapid speră în continuare să promoveze la finalul acestui sezon în Liga 1. Echipa lui Dan Alexa va juca în play-off-ul din Liga a doua, anunțat săptămâna trecută. Cele 6 echipe din play-off au avut punctele înjumătățite, astfel că Rapid se află la 1 punct de locul 2, ocupat de CS Mioveni, poziție care duce direct în prima ligă.
Clasamentul play-off-ului din liga a doua:
  • 1. UTA Arad 25 de puncte
  • 2. CS Mioveni 20 de puncte
  • 3. Turris 20 de puncte
  • 4. FC Argeș 19 puncte
  • 5. Petrolul 19 puncte
  • 6. Rapid 19 puncte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 35 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ