În martie 2020, Sturridge a fost suspendat pentru 4 luni, după ce s-a descoperit că a încălcat regulile privind pariurile sportive. S-a despărțit de Trabzon rapid (la o zi după pedeapsa primită), turcii nedorind să îi plătească un salariu uriaș unui fotbalist care va rata o bună parte din sezon. În plus, oficialii clubului au vrut să se delimiteze și de fapta pentru care Sturridge a fost penalizat.
În stagiunea trecută, fostul vârf al lui Liverpool nu și-a găsit angajament, trecutul legat de accidentări, salariul cerut și stigmatul primit odată cu suspendarea făcându-l prea puțin atractiv pentru formațiile europene.
În vară, s-a antrenat cu Real Mallorca, dar abia ieri a semnat un contract cu o formație. După 19 luni, Sturridge e din nou legitimat la un club: a ales Australia, acolo unde Pert Glory i-a oferit o șansă.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a bătut penalty-ul cu Besiktas: "Nu trebuia să îl lase"
ACUM 5 ORE
"O să dau tot ce pot pentru ca echipa să își poată îndeplini obiectivele în noul sezon. Abia aștept să joc pentru Perth și sper să aduc o mulțime de zâmbete în tribună, prin evoluțiile mele", a spus Sturridge, citat de Sky Sports.
CITEȘTE ȘI:
WHO’S BETTER | KLOPP VS GUARDIOLA, DUELUL SĂPTĂMÂNII ÎN PREMIER LEAGUE

Sturridge, un talent imens urmărit de ghinion

Sturridge nu va fi singurul european din lot, spaniolul Adrian Sardinero și irlandezul Andy Keogh făcând și ei parte din formația de la Antipozi.
Un talent enorm, Sturridge promitea să fie viitorul lui Liverpool, pe vremea lui Brendan Rodgers. În stagiunea 2013-2014, englezul a avut un sezon fantastic, cu 22 de goluri și 9 pase decisive. A făcut un parteneriat uimitor cu Luis Suarez în atacul "cormoranilor" (foto), ratând la mustață titlul (Liverpool a fost la două puncte de campioana City).
Ulterior, accidentările repetate l-au scos din primul "11", fiind foarte rar o soluție pentru Klopp, care, în 2018, a decis să îl împrumute la WBA. Și acolo s-a accidentat și a evoluat puțin, astfel că s-a despărțit de Liverpool în 2019.
În ultimul sezon, Perth Glory a terminat abia pe locul 9 campionatul din Australia, dar în noua stagiune ambițiile sunt mult mai mari. Nu vor putea fi încă la nivelul lui Melbourne City și Sydney FC, dar se speră că în câțiva ani echipa va putea lupta pentru titlu.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG
ACUM 9 ORE