De Rossi a organizat o conferință de presă pentru a anunța oficial că părăsește Boca Juniors, singurul club la care a evoluat ca profesionist în afară de Roma. Astfel, italianul renunță la cariera de fotbalist la 36 de ani. El a dezvăluit că își dorește să fie mai aproape de familie și că nu condiția fizică a fost ce l-a determinat să ia această decizie.
”Permiteți-mi să încep prin a spue că nimeni din familia mea nu are probleme de sănătate. Am crezut că pot gestiona altfel situația, dar îmi este dor de familia mea. Nu m-am certat cu nimeni și nici nu am avut probleme cu noul management. Am avut plăcerea să vorbesc cu ei în ultimele 2-3 zile și au încercat să mă convingă să rămân”, a început italianul conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/07/17/2640626.jpg
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 24 MINUTE
”Le-am spus de la început că decizia mea este finală, ei mi-au spus să mai aștept câteva zile pentru a vedea dacă pot rezolva lucrurile, dar nu a mers. Trebuie să merg acasă. Fiica mea cea mare este singura rămasă în Italia. Are 14 ani și are nevoie de tatăl ei”, a continuat De Rossi.
”Așa că spun la revedere fotbalului și unui club care mi-a intrat la inimă. Îmi părăsesc job-ul, sportul, pasiunea. Trebuia să se întâmple în iunie sau decembrie. Nu m-am gândit niciodată că aș putea iubi alt club în afară de Roma, dar o parte a inimii mele va rămâne aici. Voi mai veni aici la meciuri, pentru a fi alături de prieteni. Oamenii de aici au făcut ca aventura mea să se transforme în ceva magic”, a declarat De Rossi.
”Vom vedea cum evoluează viața mea, dar vreau să fiu antrenor. Sunt trist că aventura mea de aici se încheie, dar nu o voi uita niciodată”, a precizat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 9 ORE
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 9 ORE