Apreciat de fanii dinamoviști, Dario Bonetti, care a fost dorit de Chiajna în urmă cu patru ani, a acceptat să lucreze gratis pentru Dinamo, iar suporterii au precizat că tehnicianul "vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive". Fanii-finanțatori au decis să se ocupe personal de situația echipei pe care o susțin, iar azi au primit vestea unei mari victorii, prin îndepărtarea lui Alex Couto, unul dintre oamenii aduși la club de Pablo Cortacero, iar planul lor de reorganizare continuă.
În aceeași zi, dinamoviștii au primit confirmarea că Dario Bonetti va lucre pe gratis pentru Dinamo. Au luat legătura cu omul pe care-l respect și în care au încredere oarbă și l-au convins să se alăture programului DDB, în calitate de consultant pe probleme sportive. Răspunsul antrenorului a venit imediat: "Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul".

Dario Bonetti revine la Dinamo! DDB l-a convins să se implice pe gratis

Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut aunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 3 ORE
"BENVENUTO A CASA, DARIO!
NU MAI E TIMP DE PIERDUT! Trebuie să strângem toți rândurile!
Pasul 2 al zilei, așa cum v-am anunțat.
Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puțin timp la București. Bonetti vine în postura de consultant DDB pe probleme sportive și ne va ajuta în reorganizarea activității pe acest final de sezon și în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.
Este planul nostru de criză!
Avem nevoie de un miracol și credem că regizorul «Minunii de la Liberec» îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens.
Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat și este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo.
Dinamo are nevoie de profesioniști. În acest sens, DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB.
Răspunsul lui Dario a fost foarte prompt: «Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubul.»
GRAZIE, DARIO!", se arată în comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03