Data de 8 iunie este cea la care se speră în acest moment ca sezonul de Premier League să fie reluat. Este data cea mai optimistă la care s-a ajuns după videoconferința cluburilor care a avut loc vineri, anunță Sky Sports.
Cluburilor le-au fost prezentate diferite modele de calendar pentru disputarea restului de sezon, însă acesta nu va fi reluat până când nu va fi aprobat acest lucru de către Guvern.

La antrenamente din mai

Baschet
Un nou caz Bianca Andreescu. Cine e Sabrina Ionescu, jucătoarea care a scris istorie azi-noapte
18/04/2020 LA 04:22
Fiecare club din Premier League mai are 9 sau 10 partide de disputat iar situația de urgență în Marea Britanie a fost extinsă până pe 7 mai. Dacă Guvernul va permite cluburilor să înceapă antrenamentele după această dată, sezonul poate reporni la începutul lunii iunie.
Antrenamentele urmează să fie controlate atent astfel încât jucătorii să păstreze o perioadă distanțarea socială. O variantă menționată este ca jucătorii să meargă la baza de antrenament deja echipați astfel încât să fie redus contactul între ei.
Partidele se vor disputa fără public iar toți jucătorii, antrenorii și oficialii vor fi testați pentru coronavirus înainte să fie permisă disputarea meciului.
Ultimul meci a avut loc în data de 13 martie și au mai rămas de disputat 92 de partide din acest sezon. Pe 1 mai va avea loc o nouă videoconferință cu cluburile la care va fi reanalizată situația.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE