Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a declarat, într-un interviu pentru postul francez RTL, că meciul cu Juventus Torino, din manşa secundă a optimilor UCL, va avea loc în data de 7 august. Oficialii UEFA nu vor risca un nou val de răspândire a cazurilor de coronavirus. Prin urmare, partidele se vor desfășura cu porțile închise.
Meciul cu Juventus va avea loc la 7 august, la Torino, cu porţile închise. Dacă nu se va reveni asupra deciziei de a încheia sezonul de Ligue 1, Lyon și PSG vor fi masacrate de echipe care au o condiție fizică și o pregătire peste a lor. E o decizie prematură, suntem unici în Europa. Sunt scenarii în care se poate permite finalizarea campionatului intern.
Preşedintele grupării franceze a confirmat astfel ceea ce a scris luna trecută presa internaţională, şi anume că Champions League se va relua la 7 august cu meciurile Juventus - Lyon şi Manchester City - Real Madrid.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 42 MINUTE
Înainte de suspendarea competiției, s-au aflat 4 dintre sfertfinaliste: Atletico Madrid, PSG, RB Leipzig și Atalanta, urmând ca meciurile Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Bayern Munchen - Chelsea și Barcelona - Napoli să stabilească celelalte 4 echipe care vor accede în sferturile competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 4 ORE