James a revenit la Real Madrid vara trecută, după ce a petrecut 2 sezoane la Bayern Munchen sub formă de împrumut. Columbianul a bifat numai 13 apariții în stagiunea curentă pe Santiago Bernabeu, sub comanda lui Zinedine Zidane, iar o despărțire de madrileni este din ce în ce mai probabilă.
În ultimele luni s-a tot discutat în presa internațională despre interesul celor de la Arsenal, Manchester United, Wolves și Everton în serviciile mijlocașului columbian. Potrivit Goal.com, pe lista posibilelor destinații s-a înscris acum și Inter Miami, echipa din Major League Soccer (MLS) patronată de David Beckham. Fost jucător la Real, Beckham își dorește să formeze o echipă competitivă la Miami, iar pentru asta are nevoie de jucători experimentați, care să facă diferența.
Sursa citată susține că Beckham l-ar fi contactat deja pe Florentino Perez, președintele Realului, exprimându-și interesul pentru mijlocașul de 28 de ani.
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM 8 MINUTE

James intră în ultimul an de contract

Beckham și Perez au o relație excelentă, începută în 2003, pe vremea când oficialul de pe Santiago Bernabeu îl cumpăra pe fostul internațional englez de la Manchester United. Potrivit sursei citate, Florentino Perez ar fi dispus să negocieze, având în vedere că James a jucat foarte puțin în ultimul timp, iar în vară va intra în ultimul an de contract. În condițiile date, președintele Realului ar putea fi de acord cu transferul columbianului la Inter Miami, pentru a nu risca să-l piardă gratis, în iarna următoare.
Pentru Beckham, transferul lui James Rodriguez n-ar însemna numai o lovitură din punct de vedere sportiv, ci și la nivel de marketing. Un jucător de valoarea lui James, care a avut evoluții impresionante atât la nivelul echipei de club, cât și la națională, ar crește și mai mult interesul publicului și al investitorilor asupra formației din Miami.

James Rodriguez, 124 de meciuri la Real Madrid

Rămâne de văzut cum va privi și James oferta respectivă, în cazul în care acesta se va concretiza. Columbianul este încă tânăr și ar putea fi tentat să aleagă un transfer în Premier League, considerat cel mai puternic campionat din lume.
James Rodriguez a ajuns la Real în 2014, după ce "galacticii" le-au plătit celor de la Monaco suma de 75 milioane de euro. Per total, columbianul a bifat 124 de apariții în tricoul Realului, a marcat 37 de goluri și a oferit 42 de assist-uri.
Înființată în 2018, Inter Miami a jucat primul meci oficial chiar în acest an. Clubul lui Beckham a apucat să dispute numai 2 partide din sezonul curent din MLS, până când pandemia a oprit fotbalul din întreaga lume.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 2 ORE