David Beckham privește cu optimism spre viitor, în Statele Unite. Inter Miami se pregătește pentru cel de-al doilea sezon din istoria (recentă) a clubului, iar patronul englez vrea să întărească și mai mult primul "11".
Beckham a avut o campanie de transferuri promițătoare în vară, după ce i-a adus de la Juventus pe Matuidi și Higuain. Acum, oficialul lui Inter Miami analizează atent piața engleză, pe care o cunoaște foarte bine încă de când evolua la Manchester United.

David Beckham vrea să aducă la Inter Miami doi jucători din Anglia

Cupa Mondială FIFA
"Aeroportul, în direcția aia! Hehe". Un fan al Marocului a mers la autocarul Spaniei, după meci
ACUM O ORĂ
Potrivit Daily Mail, Beckham și-a stabilit deja două ținte pentru fereastra de mercato din vară: Ryan Shawcross (33 de ani), fundașul central de la Stoke City (Championship), și Kieran Gibbs (31 de ani), fundașul stânga de la West Brom (Premier League).
În cazul ambilor jucători, contractele actuale se vor încheia în vară, iar Beckham vrea să profite și să-i aducă la Miami. Atât Shawcross, cât și Gibbs au pierdut postul de titular în Anglia, iar o aventură în MLS, spre finalul carierei, cu siguranță i-ar tenta.
Beckham l-a numit în funcția de antrenor pe Phil Neville, antrenor care cunoaște foarte bine, la rândul său, fotbalul din Anglia. Din acest motiv, Beckham consideră că tehnicianul lui Inter Miami s-ar înțelege foarte bine cu cei doi jucători englezi.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Cupa Mondială FIFA
Scenă incredibilă: cum a fost surprins Ronaldo, în timp ce toți colegii săi se bucurau, cu fanii
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, la "cuțite" cu Fernando Santos? Anunțul făcut de selecționer, după setul dat fără CR7
ACUM 2 ORE