David Moyes a fost ales să-l înlocuiască pe Slaven Bilic în noiembrie, echipa pe care a preluat-o aflându-se atunci în zona retrogradării. West Ham a încheiat campionatul pe locul 13, Moyes câștigând 9 din cele 31 de meciuri oficiale în care a condus clubul.
„Doresc să îi mulțumesc sincer lui David Moyes și staffului său pentru reușita îndeplinirii obiectivului de a menține echipa în Premier League,” a spus co-președintele lui West Ham, David Sullivan, care-i oferise un contract pe 6 luni englezului cu acest scop specific. La rândul său, celălalt co-președinte, David Gold, își exprimase de curând speranța ca Moyes să continue la club.
„Când David și echipa sa au ajuns aici, a fost dorința ambelor tabere ca următoarele șase luni să reprezinte perioada pe care să ne concentrăm, urmând ca la finalul sezonului să luăm o decizie în ce privește viitorul. Luând în considerare situația acum că sezonul s-a încheiat, credem că decizia potrivită este aceea de a ne îndrepta într-o direcție diferită.”
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM 21 MINUTE
Sullivan a menționat că a început deja căutările pentru un succesor, țintind să angajeze în următoarele 10 zile „o figură de calibru care să conducă clubul într-o direcție entuziasmantă pentru suporterii loiali în viitor.”
Asistenții lui Moyes, Alan Irvine, Stuart Pearce și Billy McKinlay au părăsit la rândul lor clubul.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM 32 MINUTE
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
ACUM O ORĂ