Benzema a vorbit deschis și sincer despre colegul său din atac, Vinicius Junior.

Cum îl motivează Benzema pe Vinicius

"Vini e un jucător foarte tânăr. Cred în el pentru că are totul pentru a reuși aici. De asta vorbesc mult cu el pe teren, dar și în afara terenului. Câteodată vorbesc mai tare cu el, dar o fac pentru el, ca să dea mai mult, pentru că el e un fenomen atunci când vrea.", a spus Benzema conform Marca.
Cupa Mondială FIFA
"Ne-am făcut de râs în Qatar!" Naționala lui Eriksen, "distrusă" de presa daneză după eliminare
ACUM 5 MINUTE

Benzema, suprins spunându-le colegilor să nu-i paseze lui Vinicius

Anul trecut, Benzema a fost în centrul atenției, la meciul din grupele Champions League, contra lui Gladbach.
Pe tunelul stadionului din Germania, camerele au surprins discuția dintre Karim Benzema și Ferland Mendy. Atacantul Realului i-a spus conaționalului său să nu-i mai paseze puștiului Vinicius în repriza a doua, iar fundașul s-a conformat. Doar 3 pase a mai primit atacantul brazilian din partea lui Mendy, după pauză.
"Nu îi pasa, frate, ăsta joacă împotriva noastră!", i-ar fi spus Benzema conaţionalului Ferlan Mendy, potrivit Get French Football News.

Real Madrid - Barcelona, meci pentru titlu

Sâmbătă, de la ora 22.00, Real Madrid o primește pe micuțul stadion Alfredo Di Stefano pe rivala Barcelona, pentru marele El Clasico. Benzema a analizat partida ce va avea loc în weekend.
"El Clasico este pentru mine cel mai tare meci din lume, dar nu doar pentru mine, pentru că sunt două echipe cu istorie în spate și asta e mereu important. Mereu e un meci greu cu o echipă cărie îi place să aibă mingea. Dar și nouă ne place asta. Se va juca mult la mijloc, dar vom intra pe teren ca în meciul tur și vrem să câștigăm. E o finală pentru noi"
Fotbal
Steliano Filip a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va juca fostul căpitan de la Dinamo
ACUM 9 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 33 MINUTE