Dennis Man, în vârstă de 22 de ani, nu este încă un om de bază la penultima clasată din Serie A, însă atacantul adus de la FCSB a început să primească mai multe șanse pe teren după ce inițial intra doar pe final de meci. Daniel Pancu este de părere că Dennis Man va reuși până la urmă să-și spună cuvântul la Parma și a vorbit despre cât de dificil i-a fost atunci când a ajuns la Cesena.
"Dennis Man e un mare talent, dar are nevoie de timp în Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze. Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului. Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni", a spus Daniel Pancu pentru Digi Sport.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, șanse mari să fie titulari cu AS Roma

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Dennis Man și Valentin Mihăilă au șanse mari să fie titulari în etapa din weekend din Serie A. Parma va întâlni AS Roma, duminică, 14 martie, iar echipa se confruntă mai multe absențe importante în ofensivă. Drept urmare, cei doi români ar putea să fie membri de bază ai primului "11".
Juraj Kucka va fi suspendat pentru următorul meci în timp ce nici antrenorul Roberto D Aversa nu va putea sta pe bancă. Kucka este cel mai bun marcator al Parmei, fiind autorutl a șase goluri în 222 de partide, însă el este suspendat din cauza cumului de galbene. Astfel, Dennis Man i-ar putea lua locul lui Kucka, în timp ce Mihăilă ar putea intra în locul lui Joshua Kirkzee, cel care a revenit la antrenamente abia în aceste zile și s-ar putea să nu fie la 100% din capacitate pentru meciul cu Roma.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27