Ajuns la 34 de ani, starul lui Juventus are un sezon modest, de vină fiind, probabil, starea fizică precară. Un atlet desăvârșit, lusitanul a avut dureri în ultimele luni, lucru confirmat inclusiv de Sarri. Cu toate acestea, CR7 a forțat, în dorința de a-și ajuta echipa, însă rezultatul nu a fost cel sperat.
Nicola Amoruso, care a evoluat pentru "Bătrâna Doamnă" în perioada 1996-2002, e de părere că evoluția lui Ronaldo a fost una mult sub așteptări în stagiunea 2019-2020.
"De câteva luni, Cristiano se tărâie pe teren", a spus fostul vârf de atac, care îl sfătuiește pe lusitan să încerce pe cât posibil să își conserve energia pentru partidele importante.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Ronaldo face marea greșeală de a încerca să dea totul în fiecare meci, lucru care nu mai este posibil la această vârstă (în februarie împlinește 35). În plus, faptul că nu a așteptat să se recupereze total și a tot forțat și-a pus amprenta decisiv pe prestațiile lui.
"Ar trebui să aibă smerenia să înțeleagă că, de la o vârstă, este mai important să te odihnești decât să joci. După o asemenea carieră, e greu să înțelegi anumite lucruri, dar sunt convins că poate face diferența și poate deveni din nou decisiv", a mai spus fostul atacant al torinezilor.
3 titluri a cucerit Amoruso cu Juventus (1997, 1998 și 2002). El a cucerit și Supercupa Europei alături de bianconeri, în 1996.
6 goluri a marcat Ronaldo în actuala stagiune pentru Juventus, 3 dintre ele din penalty. Vârful bianconerilor e departe de liderul clasamentului golgheterilor în Serie A, Immobile (17 reușite).
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32
Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
14/09/2021 LA 17:12