Ajuns la 34 de ani, starul lui Juventus are un sezon modest, de vină fiind, probabil, starea fizică precară. Un atlet desăvârșit, lusitanul a avut dureri în ultimele luni, lucru confirmat inclusiv de Sarri. Cu toate acestea, CR7 a forțat, în dorința de a-și ajuta echipa, însă rezultatul nu a fost cel sperat.
Nicola Amoruso, care a evoluat pentru "Bătrâna Doamnă" în perioada 1996-2002, e de părere că evoluția lui Ronaldo a fost una mult sub așteptări în stagiunea 2019-2020.
"De câteva luni, Cristiano se tărâie pe teren", a spus fostul vârf de atac, care îl sfătuiește pe lusitan să încerce pe cât posibil să își conserve energia pentru partidele importante.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 8 ORE
Ronaldo face marea greșeală de a încerca să dea totul în fiecare meci, lucru care nu mai este posibil la această vârstă (în februarie împlinește 35). În plus, faptul că nu a așteptat să se recupereze total și a tot forțat și-a pus amprenta decisiv pe prestațiile lui.
"Ar trebui să aibă smerenia să înțeleagă că, de la o vârstă, este mai important să te odihnești decât să joci. După o asemenea carieră, e greu să înțelegi anumite lucruri, dar sunt convins că poate face diferența și poate deveni din nou decisiv", a mai spus fostul atacant al torinezilor.
3 titluri a cucerit Amoruso cu Juventus (1997, 1998 și 2002). El a cucerit și Supercupa Europei alături de bianconeri, în 1996.
6 goluri a marcat Ronaldo în actuala stagiune pentru Juventus, 3 dintre ele din penalty. Vârful bianconerilor e departe de liderul clasamentului golgheterilor în Serie A, Immobile (17 reușite).
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23