Românul a făcut încă o partidă mare pentru Genoa, însă nu are siguranța că se va întoarce la Inter. Tuttosport anunță că nerazzurrii au în acest moment o dilemă: fie vor miza pe Radu, pe care l-au răscumpărat deja, fie vor cheltui 20 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Musso, de la Udinese.
Ambii vor fi foarte probabil în primul an rezerva lui Handanovic (36 de ani), pentru ca apoi, din stagiunea 2021-2022 să devină prima soluție pentru buturile trupei de pe Giuseppe Meazza.
"Inter nu e încă sigură pe cine să aleagă între Juan Musso și Ionuț Radu pentru sezonul viitor, ca dublură a lui Samir Handanovic", notează Tuttosport.
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00
Deși are evoluții excelente, Radu e deficitar la jocul cu piciorul, atât de important pentru un portar în ultimii ani. De altfel, Guardiola e cunoscut pentru faptul că alege goalkeeperii în primul rând după acest criteriu, motiv pentru care Hart nu a mai fost dorit la City. Și Conte pare să caute un portar cu astfel de calități, lucru care ar putea să îl coste pe internaționalul nostru.
"Goalkeeperul de 22 de ani român a impresionat la Genoa, având constant intervenții foarte bune, dar e uneori dezamăgitor din punct de vedere al jocului cu piciorul", mai notează sursa citată.

Ionuț Radu, răscumpărat de Inter

Inter a fost la un pas să îl piardă pe român, dar nerazzurrii au activat în vară clauza de recumpărare. Ionuț Radu a fost răscumpărat de formația de pe Giuseppe Meazza pentru 12 milioane de euro, dar a fost lăsat încă un an să evolueze pentru "grifoni".
Tânărul internațional a fost încântat de decizia luată de clubul de care aparține și a înțeles că la Genoa poate crește mai mult, apărând meci de meci.
Ionuţ Radu a devenit cel mai scump portar român din istorie. Preţul plătit de Inter este de peste 3 ori mai mare decât cel pe care l-a dat City pentru Costel Pantilimon (3,8 milioane de euro în 2012). Podiumul este completat de Bogdan Lobonţ, pentru care Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în urmă cu aproape 20 de ani.
Serie A
Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, unde joacă Drăgușin, a fost arestat
06/12/2021 LA 15:04
Serie A
Scandal Allegri - Morata, în momentul schimbării: "Mai bine taci!". Ce s-a întâmplat la Juve-Genoa
06/12/2021 LA 08:28