La fel ca întreaga lume a fotbalului, Ronaldo a fost extrem de afectat de tragica veste a dispariției lui "El Pibe de Oro". Brazilianul a construit o relație de prietenie minunată alături de Maradona.
"Eu și Diego eram foarte apropiați. Un fotbalist legendar ne-a părăsit. Dispariția lui este foarte tristă și grea. Am fost complet surprins când am primit vestea și, în același timp, extrem de trist. Le-am transmis condoleanțe familiei și prietenilor săi. Era o persoană care ținea mult la familie.
În fotbal lasă în urmă o moștenire care nu va fi uitată vreodată și care a schimbat viețile multor oameni. Îi voi fi veșnic recunoscător pentru inspirația pe care mi-a oferit-o.", a spus Ronaldo, citat de cotidianul Marca.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 4 MINUTE

Ultima discuție dintre Maradona și Ronaldo

Ronaldo a dezvăluit care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu fostul campion mondial din 1986.
Cei doi au vorbit despre un jucător de la Gimnasia de La Plata, echipa pe care Maradona a antrenat-o în ultima parte a vieții sale. Ronaldo, în prezent acționar majoritar la Real Valladolid, l-a întrebat despre fotbalistul respectiv, iar "El Pibe de Oro" i-a răspuns cu drag:
"L-am întrebat despre un jucător de la echipa lui, un mijlocaș. Mi-a spus lucruri minunate. I-am povestit cu ce mă ocup (n.r. - la Real Valladolid) și i-a plăcut. Întotdeauna mi-a oferit ajutorul"

Ronaldo a dezvăluit de ce purta Maradona două ceasuri la mână

Fostul mare atacant brazilian a dezvăluit și motivul pentru care Maradona purta mereu două ceasuri la mână:
"Am ieșit la cină într-una din primele dăți în care a venit să mă vadă jucând la Real Madrid. Diego avea două ceasuri la mână și spunea că nu putea să iasă din casă fără ele. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus că fiica lui i le-a făcut cadou și că niciodată nu le dă jos.
La sfârșitul mesei și-a scos unul și mi l-a oferit. Prima oară l-am refuzat, iar el a început să se supere. În cele din urmă l-am accepetat. Voi prețui acel ceas toată viața. A fost un gest de generozitate și prietenie din partea lui."
Fotbal
Încă un caz, gata să explodeze la PSG. Donnarumma vrea titular, Navas este pentru moment șeful
ACUM 16 MINUTE
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM O ORĂ