La fel ca întreaga lume a fotbalului, Ronaldo a fost extrem de afectat de tragica veste a dispariției lui "El Pibe de Oro". Brazilianul a construit o relație de prietenie minunată alături de Maradona.
"Eu și Diego eram foarte apropiați. Un fotbalist legendar ne-a părăsit. Dispariția lui este foarte tristă și grea. Am fost complet surprins când am primit vestea și, în același timp, extrem de trist. Le-am transmis condoleanțe familiei și prietenilor săi. Era o persoană care ținea mult la familie.
În fotbal lasă în urmă o moștenire care nu va fi uitată vreodată și care a schimbat viețile multor oameni. Îi voi fi veșnic recunoscător pentru inspirația pe care mi-a oferit-o.", a spus Ronaldo, citat de cotidianul Marca.
Fotbal
Bruno Guimaraes, gol de 2-0 pentru Newcastle în meciul cu Arsenal
ACUM 5 ORE

Ultima discuție dintre Maradona și Ronaldo

Ronaldo a dezvăluit care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu fostul campion mondial din 1986.
Cei doi au vorbit despre un jucător de la Gimnasia de La Plata, echipa pe care Maradona a antrenat-o în ultima parte a vieții sale. Ronaldo, în prezent acționar majoritar la Real Valladolid, l-a întrebat despre fotbalistul respectiv, iar "El Pibe de Oro" i-a răspuns cu drag:
"L-am întrebat despre un jucător de la echipa lui, un mijlocaș. Mi-a spus lucruri minunate. I-am povestit cu ce mă ocup (n.r. - la Real Valladolid) și i-a plăcut. Întotdeauna mi-a oferit ajutorul"

Ronaldo a dezvăluit de ce purta Maradona două ceasuri la mână

Fostul mare atacant brazilian a dezvăluit și motivul pentru care Maradona purta mereu două ceasuri la mână:
"Am ieșit la cină într-una din primele dăți în care a venit să mă vadă jucând la Real Madrid. Diego avea două ceasuri la mână și spunea că nu putea să iasă din casă fără ele. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus că fiica lui i le-a făcut cadou și că niciodată nu le dă jos.
La sfârșitul mesei și-a scos unul și mi l-a oferit. Prima oară l-am refuzat, iar el a început să se supere. În cele din urmă l-am accepetat. Voi prețui acel ceas toată viața. A fost un gest de generozitate și prietenie din partea lui."
Fotbal
Newcastle deschide scorul cu Arsenal, grație autogolului lui Ben White
ACUM 6 ORE
Fotbal
Callum Wilson aproape că a rămas fără un dinte, în Newcastle-Arsenal
ACUM 6 ORE