Articol scris de Andrei Bobeică
Andrei Ciobanu a marcat golul cu care România a egalat Olanda și a adus un punct naționalei de tineret, antrenate de Adi Mutu, la debutul la Campionatul European 2021. Fotbalistul Viitorului a marcat un gol superb din lovitură liberă și a explicat cum a învățat să bată așa bine.
"Am demonstrat că românul are valoare, se bate de la egal la egal cu oricine. Nu au contat cotele de pe Transfermarket, ne continuăm visul la Euro, sperăm să pregătim bine meciul cu Ungaria și să luăm cele 3 puncte.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE
E un rezultat corect, ei au avut posesia, noi cu ocaziile. Ei nu au avut aproape nimic, doar niște șuturi de la distanță, au fost periculoși la faze fixe.
De la amândoi am învățat (n.r. Hagi și Mutu), mă bucur că îi am profesori! Domnul Hagi a stat foarte mult cu mine după antrenamente la Viitorul. Sunt bucuros și mândru să fiu antrenat de acești antrenori. Dupa fiecare antrenament ne mai lasă să mai batem lovituri, se bagă și el cu noi (n.r. Mutu), facem pariuri între noi.
Cu Ungaria o să fie un meci greu, ca oricare altul. Noi trebuie să ne punem la punct tactic și cu siguranță vom avea un rezultat bun.", a spus marcatorul golului României, Andrei Ciobanu, la finalul meciului.

CLASAMENTUL GRUPEI ROMÂNIEI U21

După primele două jocuri, Germania este liderul grupei A.
1. Germania 3 pct 3-0
2-3. Olanda 1 pct 1-1
România 1 pct 1-1
4. Ungaria 0 pct 0-3
Următoarele meciuri:
  • 27 martie, ora 22.00, Germania U21 - Olanda U21
  • 27 martie, ora 19.00, Ungaria U21 - România U21
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 3 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE