În amicalul câștigat de Steaua cu Mostiştea Ulmu, scor 5-1, tehnicianul roș-albaștrilor, Daniel Oprița, l-a testat pe Emilian Pacionel, care va veni foarte probabil în Ghencea din postura de jucător liber de contract.
În 2017, adolescentul impresiona în Cupa României pentru FCSB, într-un meci cu Sănătatea Cluj. Un an mai târziu, Pacionel semna un contract pe 5 ani cu FCSB, alături de Ianis Stoica și așteptările erau mari.
Doar că odată cu venirea lui Mihai Teja pe banca tehnică a formației din Berceni, Pacionel nu a mai primit vreo șansă și a fost împrumutat la Farul Constanţa.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 30 MINUTE

Oprița, aproape convins să îl transfere pe Pacionel

Între timp, mijlocașul și-a reziliat contractul cu formația din Liga 1 și e foarte aproape de Steaua.
"La cum a jucat Pacionel astăzi, aș fi hotărăt să-l opresc. Dacă vine și el, ăsta este lotul pe care îl am", a declarat Opriţa după amicalul cu Mostiştea Ulmu, potrivit Digi Sport.
Un jucător polivalent, mijlocașul de 19 ani poate evolua în stânga, ca mijlocaș ofensiv și chiar ca al doilea vârf. La nivel de Liga a 3-a, acolo unde Steaua și-a aflat azi adversarele, cu siguranță că Pacionel poate fi o variantă. El are un potențial important și, dacă va evolua constant, poate să crească.
În privința partidei propriu-zise cu Mostiştea Ulmu, Oprița nu a fost extrem de mulțumit. Diferența de valoare e mai mare decât s-a văzut pe tabela de scor din partida amicală, astfel că tehnicianul Stelei voia ca jucătorii săi să nu facă rabat de la efort și să se impună și mai clar.
"Sunt importante victoriile, dar le-am spus jucătorilor că la Steaua lumea vrea să vadă și spectacol", a mai spus Opriţa.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 2 ORE