Fundașul francez a evoluat în mare parte la echipa U23 a "lupilor" și a fost împrumutat la echipe precum Bury și Portsmouth, pentru a acumula experiență. La începutul anului, Deslandes a fost cedat liber de contract la FC Argeș, după un sezon petrecut sub formă de împrumut la Jumilla, în ligile inferioare din Spania.
Deslandes a apucat să joace numai 2 meciuri în tricoul piteștenilor, până când pandemia a oprit fotbalul din România. Recent, fundașul a oferit un interviu pentru Get French Football News, în care a povestit cum a ajuns în liga secundă din România, după ce a împărțit vestiarul cu Diogo Jota și Ruben Neves, jucători care în prezent strălucesc în Premier League.
Fotbalul din Anglia este extrem de intens. Trebuie să alergi nonstop de-a lungul terenului, motiv pentru care ai nevoie de o condiție fizică foarte bună. În același timp, consider că atmosfera din tribune este minunată. M-am pregătit alături de Willy Boly, Romain Saiss, Diogo Jota și Ruben Neves, jucători care astăzi excelează în Premier League. Aveau un grup unit încă de atunci, sub comanda lui Nuno Espirito Santo. Este un manager cu o viziune incredibilă. Drept dovadă, putem urmări evoluțiile lui Wolves din actualul sezon. Au o forță extraordinară, primesc rar goluri și sunt foarte bine organizați. Nuno a creat o echipă cu un spirit de lupă minunat, car nu se dă bătută niciodată. Wolves va avea întotdeauna un loc special în inima mea. Este primul la care am jucat în Anglia, unde m-am transformat în fotbalist profesionist. Am fost jucătorul lui Wolves timp de 5 sezoane, iar asta înseamnă foarte mult pentru mine. Voi rămâne veșnic recunoscător pentru tot ce au făcut pentru mine.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 42 MINUTE

Deslandes: "Nu știam nimic despre Liga a 2-a"

Totul a decurs bine în momentul sosirii mele la FC Argeș. Am stat câteva luni fără să joc (n.r. - la fosta echipă), iar când am ajuns aici am primit un plus de încredere din partea antrenorului. Mi-a spus că vrea să joc cât mai mult. Am reușit câteva meciuri bune în perioada de pregătire, motiv pentru care am început ca titular în campionat. Desigur, pandemia mi-a oprit progresul, dar sunt fericit cu tot ce am trăit până acum la FC Argeș. Am ales să vin aici ca să evoluez regulat și ca să-mi regăsesc plăcerea de a juca fotbal. N-a fost o alegere ușoară, însă nu am avut niciun regret. Am continuat să cred în mine și în calitățile mele. Sincer, nu aveam idee la ce să mă aștept când am sosit în România. Nu știam nimic despre liga a 2-a. Am căutat informații despre club și am aflat că au condiții foarte bune. Am jucat primul meu meci pe un stadion destul de mare (n.r. - Cluj Arena), cu mulți spectatori și cu transmisiune live. Am fost total surprins, trebuie să recunosc.
De-a lungul perioadei petrecute la Wolces, Sylvain Deslandes a bifat 44 de apariții, atât pentru prima echipă, cât și pentru cea de tineret (U23). Francezul a mai evoluat sub formă de împrumut la Bury, Portsmouth și Jumilla.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE