Erling Haaland a avut aseară, în meciul cu Koln, o ratare de cascadorii râsului, la ultima fază a meciului, fază în urma căreia norvegianul putea aduce egalarea pentru echipa de pe locul 3 din Bundesliga. După șapte partide consecutive în care a marcat cel puțin un gol, Haaland nu a mai fost eficient în fața porții și a fost neutralizat de rivalii de pe locul 15.
Dortmund a cedat în mod total neașteptat pe teren propriu. Elevii lui Favre au cedat cu 2-1 și i-au permis campioanei en-titre, Bayern Munchen, să ia un avans de patru puncte în fruntea clasamentul din Bundesliga. Haaland își va dori fără doar și poate să uite cât mai repede meciul cu Koln. În minutul 95, norvegianul a ratat incredibil din fața portii goale. Găsit singur în câțiva metri, Haaland a lovit prost balonul și a trimis milimetric pe lângă poartă.

Erling Haaland, ratare incredibilă la ultima fază a meciului cu Koln

Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Borussia Dortmund a fost condusă după doar nouă minute, când Ellyes Skhiri a marcat în urma unei lovituri de la colț. Tot tunisianul Skhiri a majorat avantajul lui Koln, în minutul 60, în urma unei faze asemănătoare cu cea a primei reușite. Trupa lui Lucien Favre a redus din diferență cu un sfert de oră înainte de final, când Thorgan Hazard a marcat din pasa lui Reyna.
Erling Haaland ar fi putut să aducă egalarea în minutul 90+5, la ultima fază a meciului, însă perla Borussiei Dortmund a ratat incredibil. Puștiul Moukoko (16 ani) a centrat către Reus, iar mingea a ajuns la norvegian, care a lovit greșit și a trimis pe lângă poartă. Borussia Dortmund a pierdut locul secund din Bundesliga, coborând pe ultima poziție a podiumului, cu 19 puncte. Pe primele două poziții sunt Bayern Munchen (22p) și RB Leipzig (20p).
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49