George Pușcaș a avut dureri mari în ultima perioadă și a fost operat de pubalgie în Germania, după ce a vrut să forțeze revenirea în Championship. La începutul lunii ianuarie, Puşcaş revenise în lotul lui Reading şi antrenorul era gata să-l folosească la partida cu Huddersfield, terminată 2-1. Managerul Veljko Paunovic s-a răzgândit pentru că era clar că George nu poate juca.
Potrivit sport.ro, Atacantul speră să revină cel mai târziu la finalul lunii februarie. Mirel Rădoi ar putea să se bazeze pe Pușcaș în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Ultimul meci al lui Pușcaș a fost România - Belarus 5-3, în care a și marcat.
"Se confruntă cu simptome de «hernie sportivă». Încercăm să rezolvăm asta, aşa că el este în tratament special acum. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele săptămâni şi vom reevalua pentru a vedea dacă are nevoie de tratament suplimentar sau diferit sau chiar de o procedură diferită”, declara Veljko Paunovic acum o lună pentru getreading.co.uk. Pușcaș nu a scăpat de operație!
Liga Națiunilor UEFA
Pițurcă nu îl iartă pe Pușcaș după retrogradarea României în Liga C! "E inadmisibil să faci asta"
27/09/2022 LA 11:17
Claudio Nagy, unul dintre cei mai mari specialiști în recuperarea sportivi, se va ocupa de fotbalistul român.
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
26/09/2022 LA 21:25
Serie B
George Pușcaș va fi coleg cu un alt român în Italia! Echipa pentru care va semna
25/08/2022 LA 04:54