George Pușcaș a avut dureri mari în ultima perioadă și a fost operat de pubalgie în Germania, după ce a vrut să forțeze revenirea în Championship. La începutul lunii ianuarie, Puşcaş revenise în lotul lui Reading şi antrenorul era gata să-l folosească la partida cu Huddersfield, terminată 2-1. Managerul Veljko Paunovic s-a răzgândit pentru că era clar că George nu poate juca.
Potrivit sport.ro, Atacantul speră să revină cel mai târziu la finalul lunii februarie. Mirel Rădoi ar putea să se bazeze pe Pușcaș în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Ultimul meci al lui Pușcaș a fost România - Belarus 5-3, în care a și marcat.
"Se confruntă cu simptome de «hernie sportivă». Încercăm să rezolvăm asta, aşa că el este în tratament special acum. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele săptămâni şi vom reevalua pentru a vedea dacă are nevoie de tratament suplimentar sau diferit sau chiar de o procedură diferită”, declara Veljko Paunovic acum o lună pentru getreading.co.uk. Pușcaș nu a scăpat de operație!
Fotbal
Cum a reușit Armenia să câștige în premieră un meci cu România. Explicația lui Arman Karamyan
01/04/2021 LA 19:25
Claudio Nagy, unul dintre cei mai mari specialiști în recuperarea sportivi, se va ocupa de fotbalistul român.
Fotbal
George Pușcaș a înscris un gol, dar Reading a pierdut întâlnirea din Championship cu Coventry
31/10/2020 LA 06:13
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Islanda - România | Tot ce trebuie să știi despre duelul de la Rejkjavik din playofful pentru Euro
07/10/2020 LA 10:35