Dortmund a avut o partidă teribil de grea la Augsburg, văzându-se condusă cu 3-1 în minutul 59, după dubla lui Niederlechner și reușita lui Richter. În minutul 56, Favre a decis să îl introducă pe Haaland, aflat la prima sa partidă oficială pentru gruparea din Bundesliga.
Rezultatul: între minutele 59 și 79 atacantul a marcat de trei ori, pe tabela marcatorilor punându-și semnătura și Sancho, pentru o victorie ce nu mai părea posibilă.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 4 ORE
Grație victoriei de azi, Dortmund a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate cu rivala Bayern, care are un meci mai puțin disputat.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • Augsburg - Dortmund 3-5
  • Dusseldorf - Werder Bremen 0-1
  • Koln - Wolfsburg 3-1
  • Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1-2
  • Mainz - Freiburg 1-2
  • Haaland a ales Dortmund
Atacantul norvegian a semnat la finalul anului un contract pe 4 ani și jumătate cu clubul german.
Manchester United era considerată mare favorită pentru obținerea semnăturii lui, apoi Juventus a intrat în pole position după ce Tuttosport a anunțat un acord între campioana Italiei și Erling Braut Haaland.
Însă atacantul norvegian a făcut altă alegere! Borussia Dortmund a anunțat pe final de 2019 transferul atacantului de doar 19 ani!
În ciuda unor oferte de la cluburi de top din toată Europa, Erling Haaland a ales-o pe BVB și perspectivele pe care i le-am arătat. Perseverența noastră și-a spus cuvântul | Michael Zorc, director sportiv Borussia Dortmund
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 5 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 5 ORE