În anchetă la UEFA după scandalul de PSG - Istanbul Bașakșehir, când l-a identificat drept "negrul acela" pe Pierre Webo, Colțescu a fost reținut de la delegări și în România.
Dar decizia nu are legătură cu scandalul cu iz rasist, cel puțin la nivel oficial. Gazeta Sporturilor notează că CCA a luat decizia de a-l suspenda 3 etapa, după greșeala comisă la FCSB - UTA, scor 3-0. Atunci, Colțescu a acordat în mod eronat o lovitură de la 11 metri. Roș-albaștrii au deschis atunci scorul prin Man, în minutul 76, pentru ca în prelungiri să ducă scorul la unul de neprezentare, după reușitele lui Coman și Olaru.
"UEFA a demarat deja o anchetă pentru a descifra toate detaliile și întregul context al acestui incident. Nu ne rămâne decât să așteptăm finalizarea acestei anchete și să vedem care sunt concluziile UEFA.
Liga Națiunilor UEFA
Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru Liga Națiunilor! Surprizele selecționerului
ACUM 8 MINUTE
Am luat decizia de a sesiza UEFA pentru a deschide o investigație și în ceea ce privește acuzațile de rasism ale componenților echipei turce înainte de incidentul cu Sebastian Colțescu. UEFA a demarat această anchetă, e o anchetă care se complică, intrând și pe această nouă pistă", a explicat Burleanu zilele trecute.
Astfel, deși presa din Vest anunța că e foarte posibil ca în această săptămână să se anunțe concluziile anchetei, cel mai probabil totul va fi amânat pentru începutul săptămânii viitoare.
De notat că probabil Federația ar fi agreat ca Sebastian Colțescu să fie reținut de la delegări pe perioada anchetei, dar lucrurile au decurs de la sine, după eroarea comisă de central în partida FCSB-ului.

Hațegan, delegat la derby

La numai 10 zile de la nefericitul eveniment din meciul PSG-Istanbul Bașakșehir, Ovidiu Hațegan a fost delegat la derby-ul etapei a 14-a din Liga 1, confruntarea dintre CS Universitatea Craiova și FCSB.
Haţegan va fi ajutat la cele 2 margini de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe, în timp ce al 4-lea oficial va fi Cătălin Popa.
Pe plan intern așadar, Ovidiu Hațegan nu are de suferit, iar delegarea sa la derby-ul Craiova-FCSB demonstrează că arădeanul se bucură de încredere totală din partea șefilor arbitrajului românesc.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 33 MINUTE
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 3 ORE