UEFA va anunța marți amânarea Campionatului European programat pentru această vară, scrie The Independent. Această decizie a fost luată pentru a se asigura că actualul sezon de UEFA Champions League va putea fi dus până la final.
Serie A a anunțat deja că va cere amânarea Euro, iar acest demers urmează să fie preluat de către Premier League. Federațiile doresc ca turneul final să nu se dispute în vară pentru ca sezoanele întrerupte să se poată relua în mai-iunie.
În ceea ce privește Premier League, pericolul din punct de vedere financiar pentru un sezon neîncheiat este mult prea mare astfel că Federația dorește reluarea campionatului, chiar dacă acest lucru va duce la amânarea meciurilor internaționale.
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 MINUTE

UEFA a cedat

Conștientizând că este imposibil să organizeze Euro în această vară fără să sacrifice alte competiții, UEFA a decis să prioritizeze Champions League. Iar una dintre variante este ca în vară să aibă loc un Final 4 la Istanbul.
În locul semifinalelor clasice, disputate tur-retur, UEFA Champions League s-ar putea încheia cu 3 partide în decurs de o săptămână la Istanbul: semifinalele și marea finală.
UEFA a aranjat o videoconferință cu delegații celor 55 de asociații naționale, precum și cu reprezentanți ai cluburilor și jucătorilor importanți, urmând să anunțe planurile existente pentru calendarul competițional când fotbalul va putea să reînceapă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 2 ORE