Ianis Hagi s-a transformat în timp record într-unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers. Românul a avut evoluții fantastice, iar calificarea în optimile de finală ale Europa League i se datorează în mare măsură.
În tur, la scorul de 2-0 pentru portughezi, internaționalul nostru a luat meciul pe cont propriu și a adus o victorie la care puțini fani de pe Ibrox mai sperau, reușind o dublă. În retur, Hagi Jr a avut ocazia să deschidă scorul pentru scoțieni, însă a ratat un penalty. Lucru care l-a mirat pe Gerrard, mai ales că Ianis a ales să schimbe colțul obișnuit. La ședințele de pregătire ale lui Rangers executa în același loc, fără speranțe pentru goalkeeper, însă în partida din 16-imile Europa League a ales o altfel de execuție.
Chiar dacă recunoaște că a fost mirat de hotărârea românului, Stevie G e mândru că fotbalistul său a trecut imediat peste momentul dificil. Și-a luat revanșa cu poate cel mai frumos assist al săptămânii și a contribuit decisiv la calificarea echipei sale.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 2 ORE
"Exersăm loviturile de la 11 metri înaintea fiecărui joc, cu doi sau trei jucători diferiți. Execuțiile lui Ianis de dinaintea meciurilor cu St. Johnstone și Braga au fost excepționale. Pur și simplu excepționale. În meciul cu Braga, penalty-ul nu a fost executat în locul în care a exersat, ceea ce a fost destul de ciudat. Însă și eu am ratat penalty-uri. Este vorba despre cum reacționezi și cum abordezi jocul după aceea. Pentru mine este important că el a trecut peste și a fost protagonistul momentului care ne-a câștigat meciul", a spus Steven Gerrard pentru Daily Record.

Ianis Hagi, fără șansa de a mai bate penaltyuri?

Oportunitatea ratată de Ianis Hagi cu Braga va duce probabil la schimbarea executantului loviturilor de la 11 metri pentru Rangers. În prima parte a campionatului, Tavernier a fost responsabilul cu penaltyurile, dar acum, foarte probabil, sarcina va intra în atribuțiile golgheterului Morelos.
"Nu suntem singura echipă care are probleme cu penalty-urile, li se întâmplă până și celor de la Manchester City. Dar sunt sigur că atunci când se va ivi un nou penalty, se va găsi un jucător suficient de curajos, care să își asume responsabilitatea și să profite de oportunitate", a mai spus fostul mare mijlocaș al lui Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 5 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 5 ORE