”Începând de mâine dimineață, nu voi mai utiliza rețelele sociale până când cei de la putere își vor putea reglementa platformele cu aceeași vigoare și ferocitate cu care o fac în prezent atunci când se încalcă drepturile de autor.
Volumul uriaș de rasism, bullying și tortura psihologică față de persoane este mult prea toxică pentru a fi ignorată. Trebuie să existe o tragere la raspundere. Este mult prea ușor să creezi un cont, să îl folosești ca să hărțuiești pe cineva și să rămâi anonim. Până când se va întâmpla asta, îmi voi dezactiva toate conturile pe rețelele sociale. Sper ca această schimbare să aibă loc în curând”, a scris Henry pe pagina sa de Facebook.
Fotbal
Final nebun în grupa C! Argentina, calificată de pe primul loc. Polonia a avut emoții până la final
ACUM 24 MINUTE

Fotbaliștii, abuzați constant pe rețelele sociale

În ultimii ani, tot mai mulți fotbaliști, din toate campionatele, au fost abuzați pe rețelele sociale, fie prin comentarii, fie prin mesaje private. În multe cazuri este vorba chiar de mesaje rasiste iar din ce în ce mai multe cluburi și jucători au cerut unor companii precum Facebook, Twitter sau Instagram să ia măsuri pentru ca acest fenomen, care ai o amploare din ce în ce mai mare, să fie oprit.
Cu toate acestea, oricine își poate face alt cont după ce este dat afară de pe o rețea socială și poate continua abuzul acolo. Anul trecut, Wilfried Zaha a fost amenințat pe Twitter înaintea meciului cu Aston Villa.
Cupa Mondială FIFA
"Ne-am făcut de râs în Qatar!" Naționala lui Eriksen, "distrusă" de presa daneză după eliminare
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va juca fostul căpitan de la Dinamo
ACUM O ORĂ