"Scene demne de filmele din anii 80", au scris jurnaliștii Marca. Potrivit sursei citate, oficialii lui Las Palmas sunt complet nemulțumiți de comportamentul lui Tana și vor să-i întrerupă contractul valabil până în 2023. Board-ul lui Las Palmas a hotărât să aplice o serie de proceduri disciplinare în luna februarie, iar acum caută un motiv concret pentru a-l îndepărta definitiv de la echipă.
Din acest motiv, ibericii au decis să recurgă la o metodă complet inedită și au angajat un spion care să-i urmărească orice mișcare. Potrivit Marca, spionul l-a urmărit pe Tana timp de o lună, lucru care a agitat și mai rău spiritele din interiorul clubului. Avocații fotbalistului au aflat de acțiunea conducătorilor și au venit cu dovezi care demonstrează că acesta nu a greșit cu nimic.

Las Palmas a angajat un spion care să-l urmărească pe mijlocașul Tana

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE
În plus, AFE (trad. - Uniunea fotbaliștilor din Spania) le-a solicitat celor de la Las Palmas să-i achite lui Tana salariile restante din sezonul precedent. În tot acest timp, mijlocașul n-a oferit vreo declarație publică. În schimb, persoanele apropiate jucătorului susțin că nu există dovezi că Tana ar fi săvârșit vreo acțiune nepotrivită.
Tana a fost adus la academia lui Las Palmas în 2011, debutând la prima echipă doi ani mai târziu. Ultima apariție a mijlocașului la formația spaniolă a avut loc în luna iunie. Atunci, Tana a bifat numai 3 minute. Per total, jucătorul cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com, a evoluat în numai 7 meciuri în sezonul 2019/2020.
Las Palmas a încheiat pe locul 9 în liga secundă din Spania, la 4 puncte de playoff-ul pentru promovarea în La Liga.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 10 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 12 ORE