După ce Pandurii Târgu Jiu a fost inclus în ultimă instanță în această ediție a Ligii a 2-a, Federația Română de Fotbal a decis astăzi excluderea formației gorjene din competiție.
Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat, iar astăzi, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis desființarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii "împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF", deci anularea cerfiticării.
Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 10 zile de la comunicare și e definitivă și executorie pe plan intern, acesta fiind și motivul pentru care echipa Pandurii nu este programată să joace duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul, în etapa a 7-a.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 6 ORE

Programul din Liga 2, dat peste cap

Ca urmare a deciziei de astăzi a FRF, rezultatele înregistrate până în acest moment în campionat de Pandurii vor fi anulate, astfel că șase echipe vor rămâne fără trei puncte acumulate în clasament. Este vorba de Metaloglobus (3-0 la masa verde), Rapid (2-1), Turris Oltul Turnu Măgurele (5-0), Concordia Chiajna (4-0), CS Mioveni (2-1) și Universitatea Cluj (2-0).
De asemenea, programul din al doilea eșalon va avea de suferit. Pentru că existau 21 de echipe în campionat, una dintre acestea stătea în fiecare etapă, dar după excluderea gorjenilor vor fi câte 2 astfel de echipe în fiecare etapă.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 7 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 8 ORE