După ce Pandurii Târgu Jiu a fost inclus în ultimă instanță în această ediție a Ligii a 2-a, Federația Română de Fotbal a decis astăzi excluderea formației gorjene din competiție.
Comisia de Licențiere a refuzat inițial acordarea certificării pentru Liga 2 clubului Pandurii, iar gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în campionat la Comisia de Recurs. Litigiul a continuat, iar astăzi, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis desființarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii "împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF", deci anularea cerfiticării.
Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 10 zile de la comunicare și e definitivă și executorie pe plan intern, acesta fiind și motivul pentru care echipa Pandurii nu este programată să joace duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul, în etapa a 7-a.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE

Programul din Liga 2, dat peste cap

Ca urmare a deciziei de astăzi a FRF, rezultatele înregistrate până în acest moment în campionat de Pandurii vor fi anulate, astfel că șase echipe vor rămâne fără trei puncte acumulate în clasament. Este vorba de Metaloglobus (3-0 la masa verde), Rapid (2-1), Turris Oltul Turnu Măgurele (5-0), Concordia Chiajna (4-0), CS Mioveni (2-1) și Universitatea Cluj (2-0).
De asemenea, programul din al doilea eșalon va avea de suferit. Pentru că existau 21 de echipe în campionat, una dintre acestea stătea în fiecare etapă, dar după excluderea gorjenilor vor fi câte 2 astfel de echipe în fiecare etapă.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 3 ORE