Veniturile obținute din drepturile numelui vor fi donate către organizațiile medicale și de cercetare din Spania care luptă neîncetat cu pandemia de Covid-19. Va fi pentru prima oară în istoria clubului catalan când vor fi cedate aceste drepturi, iar legendara arenă nu se va mai numi "Camp Nou".
Inaugurat în 1957, "Camp Nou" este casa Barcelonei și locul unde suporterii catalani au urmărit performanțele uriașe ale unor jucători legendari, precum Johan Cruyff, Xavi și Andres Iniesta. Fără doar și poate, numele "Camp Nou" reprezintă un simbol uriaș pentru clubul din Catalunia.

Veniturile vor fi utilizate în proiecte de cercetare împotriva Covid-19

Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
ACUM 19 MINUTE
Anunțul a fost făcut de vicepreședintele formației catalane: "În prezent traversăm o criză mondială fără precedent în istoria modernă. Clubul Barcelona este foarte fericit pentru această inițiativă, prin care oferă un element atât de emblematic cum este numele stadionului nostru. Prin această acțiune, sperăm să ajutăm organizațiile și afacerile care contribuie la lupta împotriva Covid-19.
Prin intermediul acestei decizii, ne dorim ca veniturile obținute din drepturile numelui să fie utilizate în proiecte de cercetare și dezvoltare cu scopul reducerii efectelor generate de coronavirus.", a spus Jordi Cadroner, vicepreședintele Barcleonei și al Barca Foundation.
Barca Foundation a fost înființată în 1995, cu scopul sprijinirii copiilor din întreaga lume care riscă să fie excluși din punct de vedere social.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Clasamentul FIFA pe luna septembrie! Pe ce loc se află România
ACUM 26 MINUTE
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 29 MINUTE