Toți jucătorii, dar și ceilalți oameni din club renunță la Social Media pentru a trage un semnal de alarmă în cazul abuzurilor online și a discriminării.

Rangers, boicot pe Social Media

Rangers va renunța la Social Media pentru o săptămână începând de astăzi. Este primul club din Scoția care recurge la acest gest.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Poloniei, făcut praf după eliminarea de la Cupa Mondială! "Ai cel mai bun atacant"
ACUM 12 MINUTE
Oficialii lui Rangers spun că sunt îngrijorați de abuzurile rasiste zilnice pe care trebuie să le suporte jucătorii lor, iar căpitanul echipei, James Tavernier, a declarat pentru Sky Sports News înainte de Old Firm, din 21 martie că fiecare jucător de culoare de la club a fost abuzat pe Social Media în acest sezon.
„Rangers confirmă că începând cu ora 19:00 din această seară, jucătorii și conducerea noastră vor boicota timp de o săptămână toate canalele de socializare.
Aceata este un mod de a sublinia preocupările permanente privind lipsa responsabilității și responsabilității din partea mass-media sociale.
În special, suntem preocupați de abuzurile rasiste zilnice pe care jucătorii noștri trebuie să le suporte și credem că, deși rețelele sociale pot fi lucruri foarte pozitive și sănătoase pentru comunicare, există o îngrijorare fără îndoială pentru că nivelul de ură este acum scăpat de sub control.", se arată în comunicatul lui Rangers.

Rangers, întâlnire cu conducerea Facebook și Instagram

Directorul general al lui Rangers a vorbit și el despre această decizie.
"Putem confirma că suntem pe deplin alături de jucători și de conducerea noastră în această problemă.
Mai mult, am aranjat să ne întâlnim cu cei de la Facebook și Instagram pentru a sublinia preocupările noastre tot mai mari.
După ce am vorbit cu mai multe cluburi din Marea Britanie, știm că aceste preocupări sunt împărtășite de toate cluburile și este corect să spunem că toată lumea își pierde răbdarea cu lipsa de acțiune a companiilor de Social Media."
Cupa Mondială FIFA
Giroud, declaraţie de clasă după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Franţei
ACUM 20 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Mbappe, peste Pele după ce a reușit dubla in meciul cu Polonia. Ce record a doborât francezul
ACUM 20 MINUTE