UEFA a luat oficial decizia de a suspenda Fair-Play-ul Financiar din cauza pandemiei de COVID-19 care afectează întreaga lume. Comitetul Executiv al forului european a anunțat decizia în cadrul videoconferinței care a avut loc miercuri.
Mai exact, UEFA "a suspendat regulamentul de licențiere cu privire la pregătirea și evaluarea rapoartelor financiare necesare pentru pregătirea competițiilor UEFA din sezonul 2020/2021". Astfel, cluburile afectate din punct de vedere financiar de pandemia de COVID-19 nu vor fi sancționate de către UEFA.

Decizia istorică luată de UEFA

Fotbal
UEFA a mutat Islanda - România pentru luna septembrie. Ce se întâmplă cu UEFA Champions League
01/04/2020 LA 12:53
Gazzetta dello Sport scrie că UEFA a informat cluburilor că nu vor trebui să prezinte raportul financiar pentru a se putea înscrie în viitorul sezon al cupelor europene. Până acum, cluburile trebuiau să demonstreze că nu au pierderi mai mari de 30 de milioane de euro pe o perioadă de 3 ani.
Pe viitor UEFA va examina individual circumstanțele fiecărui club, urmând să fie luate în considerare în evaluarea pe care o vor face cu privire la Fair-Play-ul Financiar.
Această decizie nu schimbă însă situația celor de la Manchester City, club care a fost suspendat de UEFA din cupele europene pentru încălcarea FFP în perioada 2012-2016. City așteaptă verdictul apelului făcut la TAS la suspendarea de 2 ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 4 ORE
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 5 ORE