Vârful a decis să îşi încheie cariera profesionistă la o vârstă fragedă, după ce ajunsese să evolueze la FK Zalgiris, formaţie pentru care semnase în februarie.
Din 2016, a început declinul pentru N'Gog, care a fost sâcâit şi de accidentări. În ultimii 4 ani, francezul care are şi cetăţenie cameruneză, a marcat de doar 11 ori, deşi a evoluat la formaţii unde a avut şansa să fie principalul pericol pentru porţile adverse: Panionios, Ross County, Honved Budapesta şi Zalgiris.
Informaţia a fost confirmată şi de L'Equipe, fără ca sursa citată să explice motivele din spatele deciziei. Francezii notează, însă, că hotărârea atacantului de 31 de ani este una "neaşteptată".
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 4 ORE

N'Gog, cinci ani în Premier League

Descoperit de PSG, N'Gog a ajuns în 2008 pe Anfield, unde Rafa Benitez a avut mare încredere în calităţile lui. "Vreau să felicit departamentul nostru de scouting, care reuşeşte să aducă jucători precum N'Gog, care au foarte multă calitate, dar nu costă foarte mult", spunea Rafa Benitez în urmă cu mai bine de un deceniu.
N'Gog a îmbrăcat de 94 de ori tricoul "cormoranilor", în cei trei ani petrecuţi acolo, timp în care a înscris de 19 ori.
În 2011, când nu mai avea vreo şansă să joace pentru Liverpool nici pe final de meci, N'Gog a fost cedat la Bolton, pentru 4 milioane de lire. A jucat alte trei sezoane acolo, două dintre ele în Premier League, pentru ca în 2014 să ajungă la Swansea. Nu a corespuns cerinţelor, prinzând doar trei meciuri pentru "lebede".
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56