Confruntarea dintre Progresul Mătăsaru și Urban Titu, din cadrul campionatului de juniori U19 din județul Dâmbovița, a fost una jenantă. Oaspeții s-au impus cu 50-0, reducând astfel diferența de golaveraj față de Străjerii Târgoviște, echipa de pe locul 1. Pentru că, în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, acesta e principalul criteriu de departajare.
Comitetul de Urgență întrunit săptămâna trecută decisese deja suspendarea lui Urban Titu și deciderea campionanei printr-un meci de departajare între primele două clasate din campionat, în cazul egalității de puncte. Dar acum cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și de Etică, iar aceasta a luat hotărâri în consecință.

Progresul Mătăsaru, retrogradată în ultimul eșalon

Premier League
Ten Hag vrea să readucă fotbalul spectacol la United! Regulile clare impuse la antrenamente
ACUM 9 ORE
Astfel, Progresul Mătăsaru a fost exclusă din campionat și retrogradată în ultima divizie din județul Dâmbovița. Mai mult, în următorii doi ani, echipa nu va avea dreptul de promovare.
Totodată, clubul a fost amendat, dar suma este una simbolică, chiar și la acest nivel: 1000 lei. Mătăsaru are dreptul să facă recurs, dar e greu de crezut că va găsi înțelegere, având în vedere ce s-a întâmplat în teren, dar și faptul că acest caz a fost preluat de toate publicațiile de sport.
Trebuie spus că partida terminată 50-0 a fost anulată, Titu primind victoria cu 3-0 la masa verde. Oricum titlul nu mai putea fi obținut, în contextul în care oaspeții comediei de săptămâna trecută fuseseră deja excluși din campionat de către Comitetul de Urgență.
Fotbal
Nicolae Stanciu, într-o formă de excepție în China, după un nou meci în care și-a arătat valoarea
ACUM 16 ORE
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 21 ORE