În mod surprinzător, presa elenă a anunțat ieri că Răzvan Lucescu e ca și instalat pe banca formației alături de care a rescris istoria fotbalului din Grecia. PAOK a demontat zvonurile, punctând că echipa are încă antrenor, dar nu a negat că nu ar fi discutat cu tehnicianul român.
Azi e discuția decisivă între Savvidis și Pablo Garcia, cel care tocmai le-a adus Cupa celor din Salonic. Tehnicianul e apreciat de suporteri, iar decizia schimbării lui surprinde, având în vedere că e aproape imposibil să te gândești la titlu, într-un campionat în care Olympiacos defilează. Ca atare, Garcia a obținut maximum - locul secund și câștigarea Cupei -, astfel că înlocuirea lui iminentă surprinde.

De ce va fi înlocuit Pablo Garcia cu Lucescu la PAOK

Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
Jurnaliștii de la sportime.gr au aflat de ce milionarul excentric de la cârma lui PAOK nu mai ia în calcul continuarea cu actualul staff tehnic, deși e evident că stagiunea care tocmai s-a încheiat a fost un succes pentru club. În play-off, când PAOK era în spatele lui Aris și AEK Atena, Pablo Garcia a avut o ieșire în fața presei care l-a deranjat pe patron. Concret, acela a fost momentul în care Savvidis a decis să îl schimbe pe antrenor, indiferent de ce se întâmplă până la finalul sezonului.
"Voi pleca și nu voi fi singurul", a spus Garcia, spre surprinderea și nemulțumirea lui Savvidis.
"Relațiile dintre Savvidis și antrenor au înghețat după acea declarație și primele discuții cu Lucescu și-au făcut apariția", notează sursa citată.
Ca atare, e de așteptat ca PAOK să ajungă la un numitor comun cu actualul staff tehnic pentru încheierea colaborării, pentru ca apoi să îl numească antrenor pe fostul selecționer al României.
Răzvan Lucescu a cucerit un titlu și 2 Cupe ale Greciei în cei doi ani petrecuți în primul său mandat la Salonik. După plecarea sa, echipa nu a mai avut rezultatele așteptate, însă a reușit să termine mereu pe locul secund în campionat.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE