În mod surprinzător, presa elenă a anunțat ieri că Răzvan Lucescu e ca și instalat pe banca formației alături de care a rescris istoria fotbalului din Grecia. PAOK a demontat zvonurile, punctând că echipa are încă antrenor, dar nu a negat că nu ar fi discutat cu tehnicianul român.
Azi e discuția decisivă între Savvidis și Pablo Garcia, cel care tocmai le-a adus Cupa celor din Salonic. Tehnicianul e apreciat de suporteri, iar decizia schimbării lui surprinde, având în vedere că e aproape imposibil să te gândești la titlu, într-un campionat în care Olympiacos defilează. Ca atare, Garcia a obținut maximum - locul secund și câștigarea Cupei -, astfel că înlocuirea lui iminentă surprinde.

De ce va fi înlocuit Pablo Garcia cu Lucescu la PAOK

Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru cel mai titrat club din Franța
ACUM 31 MINUTE
Jurnaliștii de la sportime.gr au aflat de ce milionarul excentric de la cârma lui PAOK nu mai ia în calcul continuarea cu actualul staff tehnic, deși e evident că stagiunea care tocmai s-a încheiat a fost un succes pentru club. În play-off, când PAOK era în spatele lui Aris și AEK Atena, Pablo Garcia a avut o ieșire în fața presei care l-a deranjat pe patron. Concret, acela a fost momentul în care Savvidis a decis să îl schimbe pe antrenor, indiferent de ce se întâmplă până la finalul sezonului.
"Voi pleca și nu voi fi singurul", a spus Garcia, spre surprinderea și nemulțumirea lui Savvidis.
"Relațiile dintre Savvidis și antrenor au înghețat după acea declarație și primele discuții cu Lucescu și-au făcut apariția", notează sursa citată.
Ca atare, e de așteptat ca PAOK să ajungă la un numitor comun cu actualul staff tehnic pentru încheierea colaborării, pentru ca apoi să îl numească antrenor pe fostul selecționer al României.
Răzvan Lucescu a cucerit un titlu și 2 Cupe ale Greciei în cei doi ani petrecuți în primul său mandat la Salonik. După plecarea sa, echipa nu a mai avut rezultatele așteptate, însă a reușit să termine mereu pe locul secund în campionat.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
CNI, investiție masivă pentru construirea unui stadion într-un orășel de doar 4000 de locuitori
ACUM O ORĂ